Libnet.ro
UNICEF

11:16

Prezentatoarea TV, Alina Puscas, este internata in spitalul militar din Otopeni. Ce mesaj le-a transmis aceasta fanilor sai

B1 B1,
Prezentatoarea TV, Alina Puscas, este internata in spitalul militar din Otopeni. Ce mesaj le-a transmis aceasta fanilor sai

Alina Puscas, predentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva a postat in mai multe story-uri rezultatele analizelor primite. Aceasta se afla sub supravegherea medicilor, dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus,. continuă pe B1

Alina Puscas este infectata cu COVID-19. Primele declaratii despre starea ei si cum este tratata la Spitalul Militar Mobil ROL 2

Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva,a fost testatajoipentru noul coronavirus, iar rezultatele sunt pozitive. Chiar daca este asimptomatica, prezentatoarea este.

Focar de infectie la Antena 1: Prezentatoarea Alina Puscas, dupa ce a fost confirmata cu COVID-19: Nu am niciun fel de tratament

Dupa ce a marturisit vineri ca a fost testata poitiv cu COVID-19, celebra prezentatoare a emisiunii Te cunoc de undeva, Alina Puscas, a transmis un mesaj fanilor prin intermediul caruia le multumeste si le da.

Surpriza de proportii pentru Alina Puscas. Gestul romantic pe care sotul ei l-a facut chiar in spitalul pentru coronavirus (GALERIE FOTO)

Alina Puscas se poate declara o femeie fericita si implinita. Desi este internata in Spitalul Militar Rol 2 din incinta Ana Aslan, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a povestit ca este fericita.

Alina Puscas, mesaj din spital: Eu sunt chiar fericita ca ma imunizez FOTO

Actrita si prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva, Alina Puscas 33 de ani), a transmis un mesaj din Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan, unde se afla internata ca urmare a infectiei cu Sars-Cov-2.

Alina Puscas, infectata cu noul coronavirus. Prezentatoarea Antena 1, in spital

Alina Puscas, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a iesit pozitivla testul de coronavirus. Vedeta Antena 1 a ales sa se testeze singura, avand in vedere ca in ultima perioada a tinut legatura cu celelalte vedete de la emisiunea pe care o prezinta.

Alina Puscas a fotografiat testul pentru COVID-19. Care a fost ultimul rezultat primit de prezentatoarea de la Te cunosc de undeva (FOTO)

Alina Puscas prezinta emisiunea Te cunosc de undeva, alaturi de Cosmin Selesi inca de la debutul pe micile ecrane. in urma controverselor create de rezultatul pozitiv pentru noul coronavirus, primit de.

Alina Puscas, reactie dura: Nu-mi doresc sub nicio forma un dosar penal!

Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva, Alina Puscas, a prezentat zilele acestea modul in care a fost nevoita sa se interneze in spital, in conditiile in care era asimptomatica. Actrita povesteste cum au evoluat lucrurile. Daca in prima parte, in cortul in care se afla nu erau prea multi pacienti, locul s-a aglomerat apoi rapid.

Klaus Iohannis contesta la CCR Legea privind aprobarea obiectivului de investitii Spitalul Militar Regional Carol I

Presedintele Klaus Iohannis contesta la Curtea Constitutionala Legea privind aprobarea obiectivului de investitii Spitalul Militar Regional Carol I, invocand incalcarea mai multor articole din Constitutie.

Angajatii terasei din Vama Veche unde o angajata a fost confirmata cu Covid-19, izolati la domiciliu Tanara este internata in Capitala

Angajatii terasei din Vama Veche unde o angajata a fost confirmata cu Covid-19 au intrat in izolare la domiciliu pentru 14 zile, iar terasa ramane inchisa pana la finalizarea anchetei epidemiologice. Tanara este internata la Institutul Matei Bals din Capitala, scrie News. ro.

Spitalul regional din Cluj primeste 47 de milioane de euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana a aprobat o investitie in valoare de 47 de milioane de euro din Fondul european de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )