Libnet.ro
UNICEF

05:45

Da, e vorba despre MOARTE! TRAGEDIE in televiziune: Din pacate, indragita Teo Trandafir...

B1 B1,
Da, e vorba despre MOARTE! TRAGEDIE in televiziune: Din pacate, indragita Teo Trandafir...

Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu postarile de pe Facebook, multe dintre ele fiind mesaje profunde care te fac sa realizezi ce este cu adevarat important. De aceasta data, prezentatoarea a. continuă pe B1

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o noua DRAMA zguduie lumea MUZICII POPULARE: Din pacate a murit CELEBRA INTERPRETA iubita de toti romanii...

Muzica populara a cunoscut o noua tragedie in urma cu cateva saptamani. O cunoscuta cantareata si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Este vorba despre Ramona Fabian, una dintre cele mai.

LACRIMI in muzica Romaneasca! DECIZIE radicala luata de CORINA CHIRIAC! Depresia a fost prea puternica! Din pacate...

Indragita cantareata Corina Chiriac si-a deschis de curand sufletul si a dezvaluit ca de-a lungul timpului a trecut prin depresii crunte. Celebra artista a afirmat ca nu si-ar mai dori sa treaca prin.

DRAMA in muzica populara! MARIA CARNECI a luptat cu o BOALA GREA! Din pacate a rapus-o

Celebra cantareata de muzica populara Maria Carneci s-a implicat, alaturi de alte vedete din Romania, in lupta impotriva hepatitei C. Este vorba despre aceeasi boala care a rapus-o pe.

Nu mai putea RESPIRA... Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragita ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin.

Nu se mai poate face nimic, situatia e foarte grava! Din pacate medicii au facut anuntul trist: Aceasta e, de fapt, boala reala de care sufera Simona Halep...

La cateva zile dupa ce a implinit 27 de ani, Simona Halep a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, inainte sa mearga la turnee importante. Vestea vine la scurt timp de la declaratia ingrijoratoare.

A ajuns de URGENTA la spital... CLIPE GRELE pentru ANDREEA MARIN: Din pacate vestile nu sunt bune...

Celebra Andreea Marin a avut parte de o vara agitata. Pe langa numeroasele vacante si clipe frumoase, vedeta a trecut si prin momente mai putin placute atunci cand a ajuns pe mana medicilor, din cauza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )