Libnet.ro
UNICEF

14:15

Veste TRISTA a zilei! Florin Busuioc a fost OPERAT din nou LA INIMA! De aceasta data, insa...

B1 B1,
Veste TRISTA a zilei! Florin Busuioc a fost OPERAT din nou LA INIMA! De aceasta data, insa...

Florin Busuioc inca se mai recupereaza dupa infarctul pe care l-a suferit toamna trecuta. Problemele lui de sanatate nu se termina, insa, aici. Prezentatorul de la meteo a fost internat din nou. continuă pe B1

Vestea TRISTA a zilei! Florin Busuioc a fost OPERAT din nou LA INIMA! De aceasta data, insa...

Florin Busuioc inca se mai recupereaza dupa infarctul pe care l-a suferit toamna trecuta. Problemele lui de sanatate nu se termina, insa, aici. Prezentatorul de la meteo a fost internat din nou.

ALERTA in SHOWBIZ! Saracul Florin Busuioc... S-a intamplat, din nou, PE SCENA teatrului!

Florin Busuioc se simte din ce in ce mai bine dupa infarctul suferit in urma cu doar cateva luni. Busu si-a reluat activitatea si pe scena teatrului. Chiar el a publicat cateva fotografii pe contul.

Florin Busuioc a suferit o noua interventie chirurgicala

Actorul Florin Busuioc a suferit o noua interventie chirurgicala, in urma cu doar cateva zile. Medicii i-au montat si cel de-al doilea stent. Florin Busuioc a fost externat joi, iar acum a declarat ca.

Bietul FLORIN BUSUIOC! Din pacate, DRAMA continua! Fanii indragitului prezentator, in LACRIMI

Din fericire, Florin Busuioc a trecut cu bie peste cel mai critic moment din viata lui, si anume, dupa infarctul suferit. El se afla inca in perioada de recuperare, dupa problemele de sanatate pe care le-a.

Promisiunea facuta de Florin Busuioc medicilor craioveni care i-au salvat viata. Le-am transmis domnilor doctori ce a spus pacientul

Au trecut patru luni de cand actorul Florin Busuioc a suferit un infarct si o tara intreaga a urmarit cum s-au mobilizat craiovenii sa-l salveze in miez de noapte.

Florin Busuioc, din nou pe masa de operatie: la ce interventie a fost supus actorul

Florin Busuioc a ajuns din nou la spital, in urma cu doua zile. Actorul a ajuns pe masa de operatie pentru al doilea stent la inima.

MINISTRUL ENERGIEI ELECTRICE DIN VENEZUELA: Am fost vizati din nou de razboiul electricitatii

Caracasul si aproape intreaga Venezuela au fost afectate de o uriasa pana de curent, atribuita de catre Guvernul presedintelui Nicolas Maduro unei sabotari a principalei centrale venezuelene, relateaza AFP.

Alexander Adamescu a fost eliberat din inchisoarea Wandsworth

Pe 6 martie 2019, judecatoarea Philippa Whipple, de la inalta Curte de Justitie din Marea Britanie, a decis inlocuirea masurii de arestare preventiva a lui Alexander Adamescu si detinere a acestuia in.

Neymar acuza arbitrajul dupa ce PSG a fost eliminata din Champions League: Este o rusine. Nu a fost nimic, niciun penalty

Brazilianul Neymar, atacantul-vedeta al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, care nu s-a aflat in teren la meciul cu Manchester United 1-3) din cauza unei accidentari, a tunat impotriva arbitrajului pe care l-a considerat defavorabil la adresa parizienilor si l-a descris drept 'o rusine', relateaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )