Libnet.ro
UNICEF

15:15

CARMEN HARRA a facut anuntul MORTII: Boala si-a spus cuvantul: RAMAS BUN, marea noastra DOAMNA

B1 B1,
CARMEN HARRA a facut anuntul MORTII: Boala si-a spus cuvantul: RAMAS BUN, marea noastra DOAMNA

Celebra prezicatoare Carmen Harra este cunoscuta pentru mesajele motivationale si pentru sfatrile pe care le ofera fanilor pe retelele de socializare. in ultima postare, Carmen Harra vorbeste despre un leac. continuă pe B1

CARMEN HARRA, anunt APOCALIPTIC: Al Treilea Razboi Mondial e aproape: SA NE ASTEPTAM LA CE E MAI RAU

Celebra prezicatoare Carmen Harra a facut o profetie cumplita in cartea sa Decodificarea destinului despre izbucnirea unui razboi nuclear. Anuntul este surprinzator avand in vedere conflictul tot mai.

TEO TRANDAFIR, iN PERICOL! CARMEN HARRA a dat vestea de cosmar! Adevarul despre BOALA CUMPLITA

Celebra prezicatoare Carmen Harra a dezvaluit recent ca are o pasiune extrem de costisitoare. Este vorba despre achizitiua bijuterilor scumpe. Ea a recunoscut ca a devenit dependenta de acest.

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

Producatorii au facut anuntul. Data exacta la care va incepe Asia Express si cand se va difuza

Asia Express, cel mai dur reality show din Romania incepe in februarie, la Antena 1, iar vedetele noastre se lupta din rasputeri pentru marele premiu. Fanii Asia Express e vor bucura sa afle ca mai este foarte putin pana ce show-ul se va intoarce pe tv cu un sezon nou. Producatorii au facut anuntul Asia .

Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie. Ce spune despre sotul ei, Lucian Mitrea

Andreea Banica si sotul ei si-au luat o binemeritata vacanta in Maldive. Diva s-a pozat in costum de baie, alaturi de sotul ei. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artistica autohtona. Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie Andreea Banica si sotul ei si-au lasat copiii .

Vaccin pentru coronavirus. Oficialii din China tocmai au facut anuntul oficial

Virusul, care a imbolnavit cel putin 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Autoritatile romane au intrat in alerta! Vaccin pentru coronavirus China este in carantina, lucru care a inceput sa sperie pe toata lumea. Virusul se raspandeste extrem .

Ce se intampla cu Dacia electrica. Renault a facut anuntul chiar inainte de lansarea noului Sandero

Renault spune ca nu are niciun plan pentru Dacia elctrica, asadar in urmatorii doi ani si pana la patru ani nu ar trebui sa speri la schimbari. Cu toate acestea, vor fi si modele noi, iar Sandero este unul dintre ele, anuntat acum cu un motor nou. Ce se intampla cu Dacia electrica Dupa Dacia .

Doamne, ce TRAGEDIE! Carmen Harra i-a anuntat MOARTEA! Se va intampla pna la finalul anului (GALERIE FOTO)

ClarvazatoareaCarmen Harraa facut dezvaluiri socante despre un moment teribil din timpul vietii ei.

SOC la ANTENA 1! Echipa Neatza S-A DESTRAMAT! Razvan Simion a facut ANUNTUL, in direct

Amalia Stefania Tirca, supranumita horoscopista de la Neatza, a parasit marea familie de la Antena 1 dupa aproape sase ani, in luna decembrie. Anuntul a fost facut de Razvan Simion, in direct.

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )