Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Carmen Harra A ANUNTAT deja CINE va fi PRESEDINTELE ROMANIEI! Previziunea din PRIMUL TUR s-a indeplinit

B1 B1,
 Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Carmen Harra A ANUNTAT deja CINE va fi PRESEDINTELE ROMANIEI! Previziunea din PRIMUL TUR s-a indeplinit

Celebra prezicatoare Carmen Harra a anuntat cine va fi presedintele Romaniei! Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile prezidentiale. Cine va fi noul presedinte al Romaniei? Iata o intrebare care se. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Cine are sustinerea numerologica

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat sambata seara, la Antena 3, turul IIal ALEGERILOR PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Sanse egale au amandoi, pleaca cu 50% atat.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala.

Mesaj de ultima ora pentru Klaus Iohannis, de la Dancila: Buturuga mica rastoarna carul mare!

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis duminica, in timpul mitingului electoral de la Buzau. Fostul premier vine cu o ironie fina si spune ca decat inalt ca bradul si lenes, mai bine.

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara.

SOC in showbiz! Carmen Harra a anuntat CINE VA MURI pana la SFARSITUL ANULUI 2019! ROMANIA, in LACRIMI!

Carmen Harra este cunoscuta pentru previziunile ei despre vedete! De aceasta data, a venit cu o serie de predictii pentru finalul anului 2019.

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi.

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de duminica de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu: Cu cine s-a fotografiat cuplul prezidential (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au mers duminica la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. La iesirea din lacasul de cult, cuplul prezidential a fost int.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Viorica Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude sa se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. Intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca, noteaza Hotnews. ro .

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )