Libnet.ro
UNICEF

11:45

PROFETIE SOC pentru romani! Vor fi MULTI MORTI! Celebra prezicatoare tocmai A ANUNTAT TRAGEDIA

B1 B1,
PROFETIE SOC pentru romani! Vor fi MULTI MORTI! Celebra prezicatoare tocmai A ANUNTAT TRAGEDIA

Maria Ghiorghiu, cunoscuta pentru profetiile sale, vine cu noi detalii despre ce ar urma sa aiba loc in Romania. continuă pe B1

Anunt ingrijorator pentru romani! Guvernul Orban planuieste restructurari. Unde se va taia

Premierul a facut un anunt ingrijorator pentru romani. Guvernul Orban planuieste, printre altele, restructurari la nivelul institutiilor statului. Ludovic Orban a prezentat o situatie cat se poate de alarmanta, care ii vizeaza pe multi, cu doar doua zile inainte de alegerile prezidentiale. Anunt ingrijorator pentru romani: Guvernul Orban planuieste restructurari Guvernul PNL condus de Ludovic .

Vesti EXCELENTE pentru romani! SE DAU BANI de la STAT, de maine! VEZI cum POTI PRIMI ZECI DE MII DE LEI, in scurt timp

Vesti excelente pentru romani! Se dau din nou bani de la stat. Este vorba despre zeci de mii de lei. Prin urmare, cei care vor sa-si instaleze panouri fotovoltaice vor fi sustinuti de stat. Dupa ce programul a.

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

Rares Bogdan, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. El a votat deja

Rares Bogdan le-a transmis romanilor un measj important cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Prim-vicepresedintele PNL a votat deja, la Roma, alaturi de Oreste Teodorescu si de alti oameni care fac parte din Societatea Civila. El le-a transmis alegatorilor sa iubeasca Romania in fiecare zi, oriunde s-ar afla. Rares Bogdan a votat la Roma, .

VESTI PROASTE pentru romani! Fara zile libere de la STAT! NU O SA MAI EXISTE MINIVACANTE!

Vesti proaste pentru romani! Din pacate, anul acesta nu mai sunt minivacante. Desi 30 noiembrie Sfantul Andrei) si 1 decembrie Ziua Nationala a Romaniei) sunt, in mod normal, zile libere legale, anul aces.

Vesti bune pentru romani. Noul ministru al Muncii a anuntat ce se va intampla cu pensiile si salariile romanilor

Vesti bune pentru romani. Noul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari chiar inainte de a prelua atributiile de la minister ca nu va taia pensiile si salariile romanilor. in ceea ce priveste.

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

GATA, E LEGE! Toti POSESORII de permis AUTO, OBLIGATI SA DEA DIN NOU EXAMENUL! SOC pentru soferii romani

Toti soferii romani trebuie sa fie la curent cu aceste reguli,dar si cei vor sa obtina permisul de conducere! S-au schimbat cateva reguli importante. Neaparat trebuie sa aflatica nu oricine.

Vesti proaste pentru romani de la Bruxelles: Cresterea economica va incetini in urmatorii doi ani

Ritmul de crestere al economiei romanesti va accelera usor anul acesta, pana la 4,1%, de la un avans de 4% in 2018, pentru a incetini ulterior la 3,6% in 2020 si 3,3% in 2021, se arata in previziunile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )