Libnet.ro
UNICEF

14:30

RUGACIUNI pentru TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA a facut anuntul TRAGIC! Da, e vorba despre BOALA CUMPLITA

B1 B1,
RUGACIUNI pentru TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA a facut anuntul TRAGIC! Da, e vorba despre BOALA CUMPLITA

Celebra prezicatoare Carmen Harra a dezvaluit recent ca are o pasiune extrem de costisitoare. Este vorba despre achizitiua bijuterilor scumpe. Ea a recunoscut ca a devenit dependenta de acest. continuă pe B1

Soc total in TELEVIZIUNE! Lacrimi pentru TEO TRANDAFIR! Fanii nu o vor uita niciodata (FOTO)

Celebra vedeta tv Teo Trandafir a publicat recent pe Facebook un mesaj emotionant, in care vorbeste despre importanta faptelor bune. Cum era de asteptat mesajul a devenit viral, fiind distribuit intens in mediul.

Se dau bani pentru romani. Ministrul tocmai a facut anuntul. Cine va primi o marire de salariu

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat si ca programul pilot Masa Calda va fi extins la 150 de unitati de invatamant, subliniind ca programul nu se suprapune cu Laptele si Cornul. Ministrul Educatiei: .

TEO TRANDAFIR, iN PERICOL! CARMEN HARRA a dat vestea de cosmar! Adevarul despre BOALA CUMPLITA

Celebra prezicatoare Carmen Harra a dezvaluit recent ca are o pasiune extrem de costisitoare. Este vorba despre achizitiua bijuterilor scumpe. Ea a recunoscut ca a devenit dependenta de acest.

CARMEN HARRA a facut anuntul MORTII: Boala si-a spus cuvantul: RAMAS BUN, marea noastra DOAMNA

Celebra prezicatoare Carmen Harra este cunoscuta pentru mesajele motivationale si pentru sfatrile pe care le ofera fanilor pe retelele de socializare. in ultima postare, Carmen Harra vorbeste despre un leac.

BOMBA in televiziune! Teo Trandafir prinsa in fapt cu Mircea Badea! Au facut-o pe ascuns! IMAGINI NECENZURATE au ajuns pe internet (VIDEO)

Teo Trandafir si-a amintit de vremurile cand facea echipa cu Mircea Badea, in urma cu peste 20 de ani.

Tragedia momentului: Adio, CARMEN HARRA! Lumea nu va mai fi la fel fara tine (FOTO)

Lumea clarvazatorilor devine mai saraca dupa ce Carmen Harra a anuntat ca se retrage din activitatea transcendenta care a consacrat-o in ultimii ani.

EXCLUSIV Ce s-a ales de fostul sot al lui Teo Trandafir. Alexandru incaseaza o pensie speciala uriasa

Dupa confuzia creata din cauza numelui aproape identic a unui pilot care a murit recent, Alexandru Trandafir a ajuns in prim-plan. Ce s-a ales cu acesta dupa ani de zile in care nu a fost in vizorul presei? Cu ce se ocupa si cat castiga? Cu ce se ocupa Alexandru Trandafir, fostul sot al lui .

Fiica lui Teo Trandafir, transformare uluitoare. Maia se machiaza si pozeaza cu multa gratie

Fiica lui Teo Trandafir, Maia, implineste anul acesta 16 ani. Este o adevarata adolescenta, foarte frumoasa, iar faptul ca a crescut se vede inclusiv in stilul cu totul nou pe care l-a adoptat in ultima vreme. Maia se machiaza acum si pozeaza cu multa gratie, iar admiratorii ei de pe retelele de socializare sunt tot .

CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Teo Trandafir arunca BOMBA: De maine ne mutam impreuna! MIRCEA BADEA e iN STARE DE SOC

Celebra prezentatoare Teo Trandafir este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECELANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO.

Vaccin pentru coronavirus. Oficialii din China tocmai au facut anuntul oficial

Virusul, care a imbolnavit cel putin 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Autoritatile romane au intrat in alerta! Vaccin pentru coronavirus China este in carantina, lucru care a inceput sa sperie pe toata lumea. Virusul se raspandeste extrem .

ştiri din Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )