Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vine MARELE CUTREMUR, iN ROMANIA! MARIA GHIORGHIU a facut ANUNTUL TERIBIL! Sa ne rugam, fratilor

B1 B1,
Vine MARELE CUTREMUR, iN ROMANIA! MARIA GHIORGHIU a facut ANUNTUL TERIBIL! Sa ne rugam, fratilor

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare din Carpati, are o noua premonitie teribila pentru Romania. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Ea a dezvaluit ca ar urma. continuă pe B1

CUTREMUR MONDEN! FELI a facut anuntul MOMENTULUI: Dragilor, sunt insarcinata! Cine este fericitul tatic

Celebra cantareata Feli Donose a facut dezvaluiri uimitoare despre momentul in care a anuntat ca este insarcinata.

A MURIT cu zile! Toata ROMANIA o IUBEA! DOLIU la PRO TV!

Au trecut sapte luni de cand o concurenta de la Romanii au talent a incetat din viata! VESTI TRAGICE PENTRU ROMANI! GATA, VINE MARELE CUTREMUR! GHEORGHE MARMUREANU A FACUT ANUNTUL! IMAGINI DE COSMAR.

A aparut SEMNUL APOCALIPSEI! MARIA GHIORGHIU a anuntat MACELUL: Vor fi 28.109 de MORTI!

Maria Ghiorghiu a dat o veste devastatoare. TRAGEDIA MOMENTULUI! MARELE CAMPION A FOST GASIT SPANZURAT iN PROPRIA CASA! E VESTEA SOC A ZILEI Celebra clarvazatoare prevede o tragedie care va face peste.

Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Anuntul facut de METEOROLOGI!

V-ati facut planuri de vacanta, pentruaceasta iarna? Iata cum va fi vremea. Meteorologii au facut anuntul mult asteptat.

Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala. Meteorologii tocmai au facut anuntul

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada si au stabilit cand ar trebui sa cada primii fulgi de nea. Cand vin ninsorile in Capitala? Specialistii meteo au facut anuntul. Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala? in Romania, temperaturile vor scadea, treptat, din 27 noiembrie, conform anuntului facut de specialistii de la Administratia Nationala .

De cand va fi redus orarul pentru elevi. Se vor taia mai multe ore. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Orarul elevilor va suferi modificari, anunta noul ministru al Educatie. Schimbarile vor fi puse in practica in viitorul apropiat, anunta Monica Anisie, spunand ca va fi aplicata o lege prin care se vor taia mai multe ore. De cand va fi redus orarul pentru elevi si cate ore se vor taia? Ministrul Educatiei a facut .

Ce se intampla cu cresterea salariului minim. Guvernul tocmai a facut anuntul

Guvernul Romaniei a anuntat ca are doua scenarii cu privire la cresterea salariului minim brut pe tara, in urma intalnirii pe care membrii Executivului au avut-o la Palatul Victoria cu reprezentantii Insitutului National de Statistica si ai Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza. O noua reuniune pe aceasta tema va avea loc la sfarsitul acestei .

ULUITOR! AMANTA BATUTA SI DEZBRACATA pe strada, in vazul tuturor! SOTIA iNSELATA a facut PRAPAD! (FOTO)

O femeie din Vietnam s-a razbunat crunt pe amanta sotului ei. VESTI TRAGICE PENTRU ROMANI! GATA, VINE MARELE CUTREMUR! GHEORGHE MARMUREANU A FACUT ANUNTUL! IMAGINI DE COSMAR GALERIE FOTO) Giang Jun 30 de.

LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Marea artista VA FI iNGROPATA iN TARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist

Celebra cantareata de muzica populara a facut de curand un anunt neasteptat care i-a luat prin surprindere pe fani.

E OFICIAL! VEZI cati BANI o sa PRIMESTI iN PLUS, la PENSIE, in 2020! MINISTRUL tocmai a facut ANUNTUL asteptat de TOTI ROMANII

Noul ministru al Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca pensiile vor creste, din anul 2020. Florin Citu a anuntat si dezastrul in economie facut de catre PSD. Deficitul bugetar si gaurile din economie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )