Libnet.ro
UNICEF

01:05

ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea, prins in fapt! Nebunie la iNCHISOARE (GALERIE FOTO INTERZISA CARDIACILOR)

B1 B1,
ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea, prins in fapt! Nebunie la iNCHISOARE (GALERIE FOTO INTERZISA CARDIACILOR)

Cristi Borcea a luat o decizie care a surprins acum lumea mondena! PANICA LA PALAT! PRINTUL CHARLES iN STARE GRAVA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINTESEI DIANA De cand se afla din. continuă pe B1

Valentina Pelinel, ipostaza emotionanta alaturi de copiii pe care ii are cu Cristi Borcea. Cel mai implinit om! FOTO

Valentina Pelinel a facut publica o imagine in care apare alaturi de cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Vedeta a emotionat pe toata lumea, mai ales fiindca e vorba despre o fotografie postata pe Facebook, cu putin timp in urma. Blondina le-a aratat prietenilor virtuali, luni, doar o ipostaza a vietii .

INCREDIBIL! Valentina Pelinel, pentru PRIMA DATA alaturi de copiii lui Borcea! Vezi cu ce ocazie s-au fotografiat impreuna (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel estecea mai fericita mamica! VIOREL LIS A CEDAT LA PETRECERE! OANA LIS A FACUT ANUNTUL DISPERAT! VA ANUNTAM CU RECRET CA. Vedeta a urcat pe contul personal.

Cristi Borcea a recunoscut pe cine a turnat in dosarele in care este cercetat. Surpriza de proportii

Cristi Borcea face noi dezvaluiri. Pus fata in fata cu Instanta, acesta a facut cunoscut numele persoanei careia i-ar fi dat un teren de peste 1000 de metri patrati. Cristi Borcea sustine sa i-ar fi dat lui Neculai Ontanu, fostul primar al sectorului 2 un teren de 1500 de metri patrati care ar urma sa .

Motivul pentru care Cristi Borcea nu vrea sa cumpere Dinamo de la Ionut Negoita. Ce au vorbit cei doi la telefon

Ionut Negoita vrea sa vanda clubul Dinamo, dar nu are cui. Investitorii nu se inghesuie sa ii faca oferte si nici macar Cristi Borcea nu poate fi induplecat sa bage bani in echipa. Patronul lui Dinamo a anuntat ca a purtat discutii cu Borcea, dar acesta este nemultumit ca Dinamo nu are stadion nou. Cristi .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )