Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

Baiat sau fata? Ce vor avea Meghan Markle si Printul Harry?

ADPM ADPM,
Baiat sau fata? Ce vor avea Meghan Markle si Printul Harry?

Meghan Markle si Printul Harry au anuntat luna aceasta ca vor deveni parinti pentru prima data in primavara anului viitor. Nu au dezvaluit daca vor avea baiat sau fata, insa deja au inceput pariurile in acest sens. Iata ce cred oamenii. continuă pe ADPM

Meghan Markle si Printul Harry, in pericol: Avionul in care se aflau, la un pas de a se CIOCNI pe pista

Meghan Markle si Printul Harry au fost in pericol, dupa ce avionul in care se aflau a ratat aterizarea. Pilotul avionului in care se aflau Meghan Markle si Printul Harry a luat decizia a intarzia aterizarea.

Momente de panica la bordul avionului in care se aflau Meghan Markle si Printul Harry.Pilotii au evitat o tragedie - VIDEO

Avionul care ii transporta pe Printul Harry si Meghan Markle a fost nevoit sa anuleze aterizarea in ultimul moment. Pe pista se afla un alt avion, iar pilotii au reusit astfel sa evite o.

Meghan Markle a purtat cea mai spectaculoasa rochie din turneul regal si a sustinut primul discurs VIDEO

Meghan Markle a purtat o rochie de gala spectaculoasa in penultima zi a turneului regal din Australia, criticii de moda fiind de parere ca a fost si cea mai reusita aparitiei a Ducesei de Sussex din ultimele zile. De asemenea, fosta actrita a sustinut si primul discurs din turneu, sub privirile incantate ale sotului ei, Printul Harry.

Meghan Markle, prima gafa vestimentara in turneul regal. Cum a fost surprinsa ducesa de Sussex la sosirea in Tonga FOTO

Meghan Markle 37 de ani) si printul Harry 33 de ani) se afla in primul lor turneu regal. in a 10-a zi, la sosirea pe aeroportul din Tonga, unde cuplul regal a a fost primit cu covor rosu, ducesa de Sussex a facut o prima gafa vestimentara.

Meghan Markle are o femeie drept bodyguard

Meghan Markle este pazita in aparitiile publice de o femeie drept bodyguard, imbracata chiar si in fusta ori rochii, ca un civil. La fel se intampla si in cazul ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Ce gafa vestimentara a facut Meghan Markle! Cu eticheta la vedere (FOTO)

Ducesa Meghan de Sussex a facut de curand o gafa vestimentara ce a ajuns virala in intreaga lume. Aflata intr-o vzita oficiala in Regatul Tonga alaturi de Printul Harry, Megan a imbracat o rochie.

Ce gafa vestimentara a facut Meghan Markle! Cu eticheta la vedere (FOTO)

Ducesa Meghan de Sussex a facut de curand o gafa vestimentara ce a ajuns virala in intreaga lume. Aflata intr-o vzita oficiala in Regatul Tonga alaturi de Printul Harry, Megan a imbracat o rochie.

Caru' cu vedete:Razvan Ciobanu, reactie nervoasa fata de fostul iubit; Meghan Markle, prima gafa de cnd a devenit ducesa; Din ce face bani Misha bani dupa ce s-a despartit de Connect-R.

Nu va mai prezenta Te iubesc de nu te vezi, la Antena Stars. Vestea ca , 44 de ani, nu va mai prezenta emisiunea. Ionut Sidau s-a insurat cu profa pe care a lasat-o gravida. Dupa cinci luni de relatie, Ionut Sidau s-a casatorit civil cu iubita sa. A grabit putin.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Halloween de cosmar. Nu le merge nimic bine!

HOROSCOP Aceste trei zodii au cel mai mare ghinion de Halloween. Nu le merge nimic bine si se lovesc doar de probleme. HOROSCOP TAUR- Planeta care iti guverneaza zodia este retrograda de Halloween. Vei avea doar.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )