Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bomba mondena! Ea e diva din Romania care i-a cucerit pe SEICI: A fost ingropata in banii printului din EMIRATE (FOTO)

B1 B1,
Bomba mondena! Ea e diva din Romania care i-a cucerit pe SEICI: A fost ingropata in banii printului din EMIRATE (FOTO)

Unul dintre cei mai bogati seici din Emiratele Arabe, printul Max Al Habtoor, a fost cucerit de o romanca. Este vorba despre Estera o bruneta pe care magnatul a si angajat-o la una dintre firmele lui. Romanca a. continuă pe B1

Primul oras din Romania care interzice Uber

Tribunalul Specializat Cluj a decis la sfarsitul lunii iulie ca Uber face concurenta neloiala taximetristilor, scrie Gazeta de Cluj. Judecatorul Rares Costea a motivat sentinta. Trebuie precizat ca decizia.

Alerta cu bomba la Ambasada Israelului din Romania

Alerta cu bomba la Ambasada Israelului, in zona Piata Unirii, dupa ce un bagaj suspect a fost descoperit in zona. in acest moment, actioneaza Brigada Antiterorista a SRI. De asemenea, fortele de.

Cristiano Ronaldo, CADOU EMOTIONANT facut unui copil din Romania de ziua lui (FOTO)

Superstarul Cristiano Ronaldo i-a facut unui copil din Romania un cadou extraordinar. Luni dimineata, pe 5 noiembrie, ziua in care David Vissa a implinit 10 ani, fotbalistul lusitan i-a oferit pustiului roman.

Partidul lui Viktor Orban da mana cu extremistii de la Jobbik: Ce pune la cale Budapesta cu privire la secuii din Romania

Extremistii din Ungaria par sa fi ajuns la un acord cu mai multe partide din Ungaria cu privire la o initiativa in care sunt vizati secuii din Romania. Astfel, cinci partide din tara vecina, inclusiv cele.

Bancile din Romania au un nou Cod de Conduita

Industria bancara din Romania a adoptat noul Cod de Conduita, dupa cel initial, din 2009 document ce evidentiaza respectarea principiilor eticii bancare in raport cu toti stakeholderii sistemului bancar si pune accentul pe protectia consumatorului prin conlucrarea cu debitorii consumatori care se confrunta cu dificultati financiare, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei noastre.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

Topului National al Firmelor Private din Romania

Consiliul National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR) a organizat ieri, pe bur2 noiembrie, cea de-a 26-a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania, cel mai mare eveniment de recunoastere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante intreprinderi din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Volkswagen inaugureaza primul concept store din Romania

Volkswagen inaugureaza primul concept store auto din Romania, la parterul mall-ului Plaza Romania din Bucuresti.

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania: Pavel Bartos urmeaza o terapie...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai iubiti oameni de televiziune din Romania, are multe talente. Este actor la teatru, joaca in filme si a prezentat Vocea Romaniei si Romanii au talent. Fiind atat de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )