Libnet.ro
UNICEF

20:17

Cine este Tamara Rotolo, femeia sedusa de Printul Albert de Monaco si mama fiicei lui ilegitime, Jazmin Grace Grimaldi?

Adevărul Adevărul,
Cine este Tamara Rotolo, femeia sedusa de Printul Albert de Monaco si mama fiicei lui ilegitime, Jazmin Grace Grimaldi?

Acum cand un nou proces de paternitate bate la usile palatului Printului Albert de Monaco, este un moment bun sa ne reamintim de trecutul lui de playboy. Suveranul in varsta de 62 de ani are cel putin doi copii ilegitimi, pe langa gemenii daruiti de sotia sa, Printesa Charlene de Monaco. continuă pe Adevărul

Cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde

S-a aflat cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde acesta, vedeti in articolul de mai jos. Cine este intrusul cu coarne de la Capitoliu. A devenit cunoscut pe toata planeta Lumea a aflat cine este, de fapt, barbatul cu coarne care a intrat cu forta .

Cine este noua iubita a lui Harry Styles?

Harry Styles are o noua iubita la inceput de 2021. Nu s-a indragostit de vreo fata oarecare, ci de o celebra actrita de la Hollywood, cu 10 ani mai mare decat el. Iata despre cine este vorba.

Cine este, de fapt, Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor Romania 2021

Dan Cruceru a parasit proiectul Survivor in detrimentul familiei, a detaliat acesta, iar locul sau a fost cupat rapid. Cine este Daniel Pavel? Barbatul va fi la carma celei mai asteptate provocari din 2021. Cine este noul prezentator al Survivor Romania 2021? Detalii despre Daniel Pavel Survivor Romania se apropie cu pasi repezi. Noul sezon .

Cine este Bogdan Micu, cel mai tanar investitor de la Imperiul Leilor, sezonul 2

In curand PRO TV va difuza un nou sezon din show-ul Imperiul Leilor. Conform oficialilor, noul sezon vine cu schimbari in ceea ce priveste configuratia juratilor. Din echipa veche ramandoar doi jurati, in schimb vin altii noi. Printre cei noi se numara si tanarul antreprenor, Bogdan Micu. Bogdan Micu, noul Leu de la PRO TV .

Cine este barbatul cu care Oana Roman a petrecut Revelionul. Oare ce va zice Oana Zavoranu?!

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit inainte de Craciun, asa ca sarbatorile de iarna i-au prins separat pentru prima data in aceasta perioada. Chiar daca si in trecut relatia lor a suferit miscari tectonice, cei doi parteneri s-au reunit mereu in jurul bradului, de dragul copilului, dandu-si o noua sansa. De aceasta data, niciunul .

Cine este considerat caz suspect de COVID-19, caz confirmat si in ce conditii esti testat: Persoana la care se detecteaza in laborator antigenul SARS-CoV-2, caz confirmat

Persoanele cu simptome precum tuse, febra sau scurtarea respiratiei si care au avut contact direct cu un caz confirmat de COVID-19 in perioada de 14 zile anterioara datei debutului sunt considerate suspecte de COVID-19 si sunt testate obligatoriu, iar cele in cazul carora se constata evidente radiologice de leziuni compatibile cu COVID-19 sau este detectat acid nucleic sau antigenul SARS-CoV-2 intr-o proba biologica sunt considerate cazuri confirmate. Definitiile de caz au fost actualizate astazi de Institutul National de Sanatate Publica.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )