Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cum a aparut Ducesa Meghan la unul dintre cele mai importante evenimente din Marea Britanie FOTO

Adevărul Adevărul,
Cum a aparut Ducesa Meghan la unul dintre cele mai importante evenimente din Marea Britanie FOTO

Meghan Markle a participat pentru prima data alaturi de sotul ei, Printul Harry, la Royal Variety Performance, eveniment deosebit de important in Marea Britanie, si a reusit sa acapareze toata atentia. Totusi, criticii de moda nu au uitat de aparitia de anul trecut a Ducesei de Cambridge, unii fiind de parere ca a fost mai reusita. continuă pe Adevărul

Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit, sambata seara, Premiul Thomas Mann 2018, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane. La ceremonia din orasul Lubeck au participat scriitorul si traducatorul Ernest Wichner care a tinut Laudatio, poetul si editorul Michael Kruger care a citit discursul de multumire, editorul austriac Herbert Ohrlinger si traducatoarea suedeza Inger Johansson. Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe pagina lui de Facebook ca la ceremonie au participat si presedintele Societatii Thomas Mann si primarul orasului Lubeck.

Business report: Bilantul autostrazilor nainte de venirea iernii: Strabag, Pizzarotti si Aktor raporteaza cele mai mari progrese pe santiere; Subventionarea bogatilor. Bucurestenii achita unul dintre cele mai mici preturi la gigacalorie; Cine sunt benefi

Cresterea dobanzilor a adus castiguri impresionante bancilor. in noua luni profiturile sunt mai mari decat in tot anul 2017. Profitul net al sistemului bancar la sfarsitul lunii septembrie 2018 a fost de 5,74 miliarde de lei. Cine creeaza si desfiinteaza locurile de munca din economie. Distrugerea creativa si distrugerea. Companiile noi si tinere au o contributie disproportionat de mare atat la creearea cat si la distrugerea locurilor de munca.

O romanca absolventa de Drept, finalista la unul dintre cele mai mari concursuri de frumusete din lume

Originara din Pitesti si absolventa a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, Andreea Coman 25 de ani) participa in perioada 19 noiembrie-7 decembrie la concursul Miss Supranational din Polonia, unul dintre cele cinci concursuri de top mondial de profil. La competitie participa peste 80 de concurente din toata lumea.

Teatrul romanesc, in DOLIU! A MURIT unul dintre cei mai iNDRAGITI actori! Lacrimi si durere fara margini

Unul dintre cei mai faimosi actori ai Teatrului National din Cluj Napoca, Anton Tauf, a murit la varsta de 72 de ani, dupa o lupta lunga cu boala. El a jucat pe scena din Cluj mai bine de 50 de ani si a jucat .

[P] Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romnia n domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.

Unul din cei mai mari atacanti francezi SOCHEAZA! Ce spune despre HOMOSEXUALITATE in lumea fotbalului: in vestiar exista mult testosteron, dusuri la comuni... E complicat!

Unul din cei mai buni atacanti francezi din prezent, Olivier Giroud, a vorbit despre unul dintre cele mai delicate subiecte din sport. Fotbalistul a afirmat ca este foarte greu sa se discute de homosexualitate in.

ATENTIE, romani! La final de decembrie, DISPARE una dintre cele mai utilizate bancnote

Bancnota de 500 de euro nu se va mai tipari, incepand de anul viitor, potrivit datelor Bancii Centrale Europene BCE). Totusi, aceasta va putea fi folosita in continuare pentru efectuarea platilor si.

FOTO Aventurile unei romance in Egipt. Ce trebuie sa stie turistii: Oamenii sar pe tine sa le cumperi marfa. Toti cer bacsis pentru cele mai marunte lucruri

Experienta unei turiste romance in Egipt le arata amatorilor de sejururi ce trebuie sa stie despre unul dintre cele mai vizitate locuri de pe planeta.

DOLIU IMENS: A murit un mare diplomat. A fost unul dintre cei mai puternici oameni din umbra politicii (FOTO)

Ambasadorul Mihnea Constantinescu a murit duminica la virsta de doar 57 de ani. Fostul sef de cabinet al prim-ministrilor Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanuun si-a dat ultima suflare la un spital din.

A murit fostul ambasador Mihnea Constantinescu: A fost unul dintre cei mai puternici oameni din umbra politicii (FOTO)

Ambasadorul Mihnea Constantinescu a murit duminica la virsta de doar 57 de ani. Fostul sef de cabinet al prim-ministrilor Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanuun si-a dat ultima suflare la un spital din.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )