Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cutremur in Familia Regala! Este vorba despre PRINTUL CHARLES! Din pacate...

B1 B1,
Cutremur in Familia Regala! Este vorba despre PRINTUL CHARLES! Din pacate...

Printul Charles a declarat ca este ingrijorat de viitorul copil al lui Harry si Meghan! El se teme pentru viitoarea generatie care va trebui sa se confrunte cu probleme foarte grave din cauza poluarii. Ma. continuă pe B1

Cutremur in Familia Regala! Probleme grave pentru PRINTUL CHARLES! Din pacate...

Printul Charles a declarat ca este ingrijorat de viitorul copil al lui Harry si Meghan! El se teme pentru viitoarea generatie care va trebui sa se confrunte cu probleme foarte grave din cauza poluarii. Ma.

Smiley a facut ANUNTUL! Da, este vorba despre casatorie. Nici Gina Pistol nu s-a asteptat la asa ceva

Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley, dupa ce artistul a anuntat ca nu planuieste sa se casatoreasca prea curand. in nenumarate randuri, Gina Pistol a marturisit ca isi.

Smiley a facut ANUNTUL: Da, este vorba despre CASATORIE! Nici Gina Pistol nu s-a asteptat la asa ceva

Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley, dupa ce artistul a anuntat ca nu planuieste sa se casatoreasca prea curand. in nenumarate randuri, Gina Pistol a marturisit ca isi.

DRAMA in muzica populara! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI: BOALA cumplita A RAPUS-O

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si.

Scandal in FAMILIA REGALA! A renuntat la nunta! Abia acum s-a aflat TOTUL! Dezvaluiri EXPLOZIVE

Printul Charles, mostenitorul la tronul britanic, a admis pentru prima data ca nunta si casnicia sa cu Lady D a fost o afacere de stat. El a povestit ca inainte de a se casatori s-au vazut de 12.

Printul Charles iNGRIJORAT pentru copilul lui Meghan si al lui Harry: Suntem nebuni daca...

Printul Charles s-a aratat ingrijorat de viitorul nepotului sau si a generatiilor viitoare, in timpul vizitei sale in Ghana, printul a facut declaratii surprinzatoare. Mai precis, a afirmat ca e profund .

Lucrul neobisnuit pe care il face zilnic Printul Charles

Printul de Wales in varsta de 69 de ani a dobandit o porecla in randul servitorilor sai: printul rasfatat. Acest lucru se datoreaza faptului ca, dupa cum putem vedea in noul documentarServing the.

Drama in showbiz! Vladimir Draghia este ingenuncheat de durere: O sa ne revedem printre stele

Doliu in familia lui vladimir Draghia. Castigatorul Exatlon a pierdut un om drag lui si mai ales sotiei sale. Este vorba despre tatal iubitei lui, Alice Cavaleru. Drum bun si luminat.

Da, din PACATE e adevarat... E vorba despre moarte: TEO TRANDAFIR...

Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu vorbele sale de duh postate pe retelele de socializare. Vedeta vorbeste adesea despre lucruri profunde. De aceasta data, vedeta a impartasit fanilor viziunea .

Scandal cu acuzatii de rapire in Ploiesti. Cine este minora data disparuta

Un posibil caz de rapite a fost semnalat in Ploiesti. Este vorba despre nepoata lui Samir Duduianu, in varsta de 17 ani. Acesta reclama faptul ca, sambata noaptea, patru barbati au intrat il locuinta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )