Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ducesa Meghan Markle, femeie de afaceri! in ce start-up investeste actrita?

ADPM ADPM,
Ducesa Meghan Markle, femeie de afaceri! in ce start-up investeste actrita?

Dupa ce a parasit Familia Regala si s-a mutat in Statele Unite alaturi de sotul ei, Printul Harry, si fiul lor, Archie, Meghan Markle devine femeie de afaceri. Iata in ce start-up investeste actrita. continuă pe ADPM

O sa fim bine! Prima aparitie publica a lui Meghan Markle dupa anuntul pierderii sarcinii

Ducesa de Sussex a avut o interventie video pentru postul CNN, prima de dupa anuntul legat de pierderea unei sarcini in vara. Meghan Markle a aparut din curtea resedintei sale si a lui Harry din Santa Barbara, asezata pe o banca si imbracata intr-o bluza subtire, intr-o nuanta delicata de lila.

Meghan Markle, aparitie surpriza la TV: in fata acestei realitati devastatoare, am vazut puterea spiritului uman

Meghan Markle si-a facut prima aparitie publica televizata dupa ce, in iulie, anuntase ca a pierdut o sarcina. Ea a impartasit un mesaj de speranta, duminica, la televiziunea americana CNN, prin care a adus un omagiu eroilor tacuti din toata lumea, care si-au ajutat semenii de cand s-a declansat pandemia COVID-19.

Meghan Markle, mesaj surpriza la TV. Ce a putut spune live, chiar pe CNN

Meghan Markle a aparut, duminica, pentru prima data la TV, pe CNN, dupa ce a anuntat ca a pierdut o sarcina in iulie. Mesajul pe care l-a transmis sotia Printului Harry. Meghan Markle, aparitie surprinzatoare la TV. Mesajul transmis de aceasta Duminica, Meghan Markle a aparut public pentru prima data dupa ce a anuntat ca .

Printul Harry si Meghan Markle au pus iar mana pe bani. Ce trebuie sa faca pentru ei

Printul Harry si sotia acestuia, Meghan Markle, au semnat un acord cu serviciul de streaming Spotify ca sa produca continut audio original, anunta Varitey. Printul Harry si Meghan Markle au pus iar mana pe bani Potrivit contractului multianul, compania Archwell Audio a cuplului o sa creeze programe exclusiv pentru Spotify. intre acestea se afla si .

Meghan Markle si Printul Harry au lucrat-o pe Regina, pe la spate. Secretul lor e public acum

Meghan Markle si Printul Harry au facut din nou o miscare gresita. Cuplul a actionat impotriva dorintei Reginei. Totul e acum public. inca o greseala. Meghan Markle si Printul Harry au lucrat-o pe Regina pe la spate Ce se intampla la Frogmore Cottage, ramane la Frogmore Cottagepana azi. Dupa ce fostii duci de Sussex au .

Printul Harry si Meghan Markle au semnat un acord cu Spotify

Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, au semnat un acord cu serviciul de streaming Spotify pentru a produce continut audio original, informeaza Variety.

Meghan Markle,aparitie surpriza la CNN. Ce mesaj a avut de transmis sotia printului Harry

Meghan Markle si-a facut prima aparitie publica dupa ce a anuntat ca a pierdut o sarcina in iulie. Ea a impartasit un mesaj de speranta, duminica, la televiziunea americana CNN, prin care a adus un omagiu eroilor tacuti din aceasta pandemie de Covid-19.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )