Libnet.ro
UNICEF

14:15

Meghan si Harry, criticati din nou dupa aparitia unui documentar despre printul Charles: O adevarata lectie. Ar trebui sa luati notite FOTO

Adevărul Adevărul,
Meghan si Harry, criticati din nou dupa aparitia unui documentar despre printul Charles: O adevarata lectie. Ar trebui sa luati notite FOTO

Ducesa Meghan 38 de ani) si printul Harry 35 de ani) au fost din nou criticati dupa aparitia unui documentar despre printul mostenitor Charles, care, spre deosebire de ducii de Sussex, a oferit o adevarata lectie de modestie si responsabilitate regala. continuă pe Adevărul

Preluarea mandatului de catre noua Comisie Europeana risca sa fie din nou amanata. Candidatul Frantei, in posibil conflict de interese

Noua propunere a lui Emmanuel Macron pentru postul de comisar european, Thierry Breton, dupa ce prima a fost respinsa, ar putea incurca din nou planurile presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si ar putea duce la o noua amanare a preluarii mandatului de catre executivul european, care ar fi trebuit sa isi intre in atributii de la 1 noiembrie.

Decizia unui tanar din Ploiesti, dupa 20 de zile in politie. A fost ingrozit de sistemul pentru care se pregateste

Un tanar din Ploiesti a oferit de curand o lectie de moralitate, onoare si respect fata de el si ceilalti. Acesta si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de cand s-a angajat in Politie, nefiind de acord cu multele nereguli din sistem. Un tanar politist din Ploiesti si-a dat demisia dupa 20 de zile .

Brexit, amanat din nou: care este data preferata de tarile Uniunii Europene pentru ruperea de Regat

Regatul Marii Britanii se chinuie de vreo trei ani sa se desprinda de Uniunea Europeana printr-un proces intitulat Brexit. Problemele inregistrate au fost insa numeroase, iar intregul proces este departe de a fi simplu. in teorie, conform ultimelor informatii publice, Brexit ar fi trebuit sa se incheie pe 31 octombrie, peste cateva zile. Din pacate, .

Boris Johnson i-a spus lui Donald Tusk ca nu vrea ca procesul Brexit sa fie amanat din nou

Premierul britanic Boris Johnson i-a spus miercuri lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, ca nu doreste ca procesul Brexit sa fie amanat din nou, fiind increzator ca va reusi sa obtina aprobarea Parlamentului de la Londra pana la 31 octombrie, a afirmat un reprezentant al liderului britanic, potrivit Mediafax.

Cum a recucerit-o Culita Sterp pe Carmen de la Salciua. Gestul care a facut-o pe cantareata sa aiba, din nou, incredere in el

Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt doua personaje care nu au aparut de mult in lumea mondena. Ei au devenit cunoscuti pentru milioanele de vizualizari adunate pe Youtube, tocmai de aceea fanii au dorit sa afle din ce in ce mai multe amanunte despre ei, indeosebi pentru faptul ca cei doi au si .

Donald Trump, din nou, rasist: afirmatia care a ofensat toti americanii de culoare

Donald Trump este cunoscut pentru lipsa filtrului, cand vine vorba de afirmatii cu consecinte dezastruoase. Astfel de afirmatii l-ar putea lasa in curand fara postul de presedinte al SUA. Donald Trump este constient ca se afla pe ultima suta de metri cand vine vorba de demiterea sa din functia de presedinte. in consecinta, a devenit .

VIDEO Asistentii vocali de la Google si Amazon isi arata, din nou, vulnerabilitatile

Asistentul vocal Alexa de la Amazon si cel smart al sistemului Google Home sunt, din nou, vulnerabili in fata hackerilor. Noi probleme legate de securitate au iesit la iveala si informatii.

Raed Arafat, dupa aparitia imaginilor de la Colectiv: Punctul meu de vedere, dupa comemorarea victimelor si prezidentiale

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca isi va prezenta dupa comemorarea victimelor de la Colectiv si dupa alegerile prezidentiale punctul de vedere cu privire la.

Prima reactie a lui Raed Arafat dupa aparitia imaginilor nedifuzate pana acum cu interventia de la Colectiv: Voi raspunde la intrebari dupa comemorare si alegerile prezidentiale

Raed Arafat anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va prezenta un punct de vedere referitor la filmul interventiei din noaptea tragediei de la Colectiv abia dupa comemorarea acestui eveniment, dar si dupa alegerile prezidentiale. Imaginile au fost publicate de Libertatea si nu au fost difuzate pana acum.

Reactia ISU, dupa aparitia noilor inregistrari de la Colectiv: Imaginile nu sunt furnizate din oficiu in spatiul public. Ele sunt puse la dispozitia tuturor organelor abilitate, la solicitare. Nu le-am ascuns nimanui (VIDEO)

Colonelul Cristian Radu, prim-adjunct al Inspectorului General pentru Situatii de Urgenta, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca imaginile de la interventia din noaptea tragediei de la Colectiv,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )