Libnet.ro
UNICEF

15:15

Meghan si Harry incalca din nou traditia regala si nu vor petrece Craciunul alaturi de Regina. Care este motivul si ce planuri au ducii de Sussex

Adevărul Adevărul,
Meghan si Harry incalca din nou traditia regala si nu vor petrece Craciunul alaturi de Regina. Care este motivul si ce planuri au ducii de Sussex

Printul Harry 35 de ani) si Meghan Markle 37 de ani) nu vor petrece Craciunul anul acesta cu Regina Elisabeta, la resedinta Altetei Sale din Sandringham, in ciuda traditiei regale. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Elena Udrea, la 4 luni dupa revenirea in Romania. Are din nou probleme cu justitia

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Fostul ministru al Turismului a oferit prima reactie, dupa ce Comisia Europeana a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia CCR privind completurile de 5 judecatori .

Constantin Budescu dorit din nou la FCSB

Gigi Becali a anuntat ca il vrea din nou la echipa sa pe Constantin Budescu, dar pe un post pe care acesta n-a mai evoluat pana acum.

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor. Premierul spune ca in bugetul fiecarei institutii din subordine a gasit cate o gaura in buget. in plus, Orban spune ca este aproape imposibil sa acopere.

Iranul a inceput sa imbogateasca uraniu intr-un centru subteran, incalcand din nou acordul cu marile puteri

Iranul a inceput sa imbogateasca uraniu in centrul subteran Fordow, incalcand din nou acordul nuclear cu puterile occidentale, a confirmat luni Agentia pentru Energie Atomica a ONU, care a adaugat ca stocul de uraniu imbogatit al Teheranului a continuat sa creasca, transmite Reuters.

Ursii au ajuns, din nou, in Parlament

Ursul Carpatin se bucura de atentie majora, pe care evident nu si-o doreste. Izgonit, haituit, relocat, vanat, ursul a devenit o problema pentru foarte multi oameni. Inclusiv pentru politicieni, care vor sa rezolve problema, desi uneori nu par sa o cunoasca foarte bine si o privesc dintr-un singur unghi.

Vesti proaste pentru fumatori. Se scumpesc din nou tigarile

Vesti proaste de la Banca Nationala a Romaniei mai ales pentru fumatori, dar si pentru cei care consuma alcool. Cresc preturile tutunului si alcoolului. Previziunea reiese din ultimul raport publicat de.

S-A TERMINAT: Sase milioane de oameni sunt vizati de aceasta lege! Romanii, scot din nou BANI din buzunar

Este lege in Parlament, iar sase milioane de oameni sunt vizati. Este vorba de razboiul dintre asiguratori si service-uri, iar victime par sa fie pagubitii, pe punctul de a da bani din buzunar pentru reparatia.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )