Libnet.ro
UNICEF

10:30

Meghan Markle a incheiat un acord cu o agentie de presa pe care a dat-o in judecata pentru o fotografie furata

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle a incheiat un acord cu o agentie de presa pe care a dat-o in judecata pentru o fotografie furata

Meghan Markle a dat agentia in judecata dupa ce aceasta difuzase in ianuarie 2020 o imagine in care ducesa aparea alaturi de Archie, fiul pe care il are impreuna cu printul Harry. continuă pe Adevărul

Printul Harry si Meghan Markle au semnat un acord cu Spotify

Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, au semnat un acord cu serviciul de streaming Spotify pentru a produce continut audio original, informeaza Variety.

Printul Harry si Meghan Markle au pus iar mana pe bani. Ce trebuie sa faca pentru ei

Printul Harry si sotia acestuia, Meghan Markle, au semnat un acord cu serviciul de streaming Spotify ca sa produca continut audio original, anunta Varitey. Printul Harry si Meghan Markle au pus iar mana pe bani Potrivit contractului multianul, compania Archwell Audio a cuplului o sa creeze programe exclusiv pentru Spotify. intre acestea se afla si .

Cel mai popular podcast de care nu aveai nevoie: ce cauta printul Harry si Meghan Markle pe Spotify

Dupa ce au parasit familia regala a Marii Britanii, printul Harry si Meghan Markle se pare ca au devenit niste oameni de afaceri foarte seriosi. Au incheiat deja contracte foarte.

Ducesa Meghan Markle, femeie de afaceri! in ce start-up investeste actrita?

Dupa ce a parasit Familia Regala si s-a mutat in Statele Unite alaturi de sotul ei, Printul Harry, si fiul lor, Archie, Meghan Markle devine femeie de afaceri. Iata in ce start-up investeste actrita.

Meghan Markle intra in afaceri. in ce firma inedita a investit sotia Printului Harry?

Meghan Markle nu sta degeaba in noua ei viata din America. Ultimele stiri legate de sotia Printului Harry sustin ca aceasta tocmai ce a investit intr-o firma aflata la inceput de drum, care comercializeaza bauturi instant pe baza de pudra de lapte de ovaz.

O sa fim bine! Prima aparitie publica a lui Meghan Markle dupa anuntul pierderii sarcinii

Ducesa de Sussex a avut o interventie video pentru postul CNN, prima de dupa anuntul legat de pierderea unei sarcini in vara. Meghan Markle a aparut din curtea resedintei sale si a lui Harry din Santa Barbara, asezata pe o banca si imbracata intr-o bluza subtire, intr-o nuanta delicata de lila.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3467 seconds )