Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care Printul Harry s-a indragostit de Meghan Markle. Legatura fostei actrite cu Printesa Diana

B1 B1,
Motivul pentru care Printul Harry s-a indragostit de Meghan Markle. Legatura fostei actrite cu Printesa Diana

Parerile raman impartite in ceea ce priveste mariajul dintre Meghan Markle si Printil Harry, iar controverseles-au amplificat dupa ce cuplul a decis sa renunte la rolurile de membri seniori ai. continuă pe B1

Oficial: Motivele pentru care ar putea fi permisa deplasarea in afara localitatii dupa 15 mai

Ministerul de Interne a publicat motivele propuse pentru care persoanele se vor putea deplasa in afara localitatii. Sunt permise activitatile in aer liber, cu participarea a cel mult trei persoane. De asemenea, printre propuneri se numara deplasarile legate de intretinerea vehiculelor.

Motivul pentru care pacientii vindecati de COVID-19 vor fi rechemati la spital. Explicatiile doctorului Musta

Pacientii cu COVID-19 vindecati la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, in special cei care au dezvoltat o forma mai severa a bolii, vor fi rechemati la spital pentru analize si monitorizarea plamanilor. Acest lucru se va intampla dupa trei luni de la externare, medicii dorind sa verifice modul in care plamanii au fost afectati de boala.

Care sunt motivele pentru care vom putea parasi localitatile, dupa 15 mai. Vezi integral masurile propuse MAI

Ministerul de Interne a oferit noi informatii despre masurile de prevenire si control a raspandirii noului coronavirus, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu starea de alerta, din data de 15 mai.

Proiect MAI: Motivele pentru care deplasarile in afara localitatilor vor fi permise din 15 mai Mall-urile si restaurantele raman inchise. DOCUMENT

Ministerul Afacerilor Interne propune, pentru perioada starii de alerta incepand cu 15 mai, mentinerea interdictiei de a parasi localitatea, insa cu cateva exceptii. Astfel, romanii se pot deplasa intre localitati pentru asistenta medicala, activitati recreativ-sportive, participarea la evenimente familiale si achizitia de autoturisme sau efectuarea ITP sau operatiunilor de tip service.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )