Libnet.ro
UNICEF

16:00

Printul Harry si Meghan Markle au, in sfarsit, Instagram!

ADPM ADPM,
Printul Harry si Meghan Markle au, in sfarsit, Instagram!

Bucurie mare pentru fanii cuplului format din Printul Harry si Meghan Markle! Cei doi au, in sfarsit, un cont oficial de Instagram pe care doritorii le vor putea urmari activitatea! . continuă pe ADPM

Anunt de ULTIM moment cu privire la Meghan Markle si printul Harry! (FOTO)

Surpriza de proportii in chiar a doua zi a lunii aprilie: Meghan Markle 37 de ani) si printul Harry 34 de ani) si-au facut cont de Instagram, marti. Uluitor este faptul ca in doar 14 ore de la lansarea.

Printul Harry si Ducesa Meghan si-au lansat primul cont oficial de Instagram: mesajul transmis de Ducii de Sussex

Printul Harry 36 de ani) si Ducesa Meghan 37 de ani) au anuntat lansarea primului cont oficial de Instagram al cuplului princiar.

Meghan Markle, pe cale sa incalce o noua traditie regala

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, nu ar dori sa nasca la spitalul St. Mary din Londra, locul preferat de membrii din familia regala britanica pentru nasterea copiilor. De altfel, chiar sotul ducesei, printul Harry a fost adus pe lume in acest spital londonez, afirma The Sun, citat de Reuters.

Ce servetele demachiante foloseste Meghan Markle! Costa pana in 8 dolari

Desi ar putea beneficia de cele mai scumpe produse cosmetice, Meghan Markle a dezvaluit ca printre preferatele ei se numara niste servetele demachiante al carui pret este unul cat se poate de accesibil! .

Ducesa Meghan Markle incalca o traditie veche de patru decenii

Meghan Markle incalca o traditie veche de patru decenii. Ducesa de Sussex nu vrea sa nasca in maternitatea londoneza unde au fost adusi pe lume membrii familiei regale, in ultimii zeci de ani. Se pare ca.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )