Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce reactie bizara a avut Regina Elisabeta a II-a la nasterea nepotului sau, Printul William

Adevărul Adevărul,
Ce reactie bizara a avut Regina Elisabeta a II-a la nasterea nepotului sau, Printul William

Relatia dintre Charles si Diana incepuse sa scartaie cu ceva vreme inainte sa se nasca Printul William. Dovada sta si modul cum a primit Charles vestea ca sotia lui urma sa nasca. Anuntat ca Diana opteaza pentru travaliu indus, Charles si-a dat acordul pentru data, doar dupa ce si-a verificat programul de polo. Dar reactia Reginei la nasterea micului print a fost si ea demna de tinut minte. continuă pe Adevărul

Regina Elisabeta a dat vestea cea mare pentru britanici. E oficial, a vrut sa se afle

Veste pentru britanici din partea Regina Elisabeta: ea si ducele de Edinburgh au primit vaccinul anti-COVID-19, in data de 9 ianuarie 2021, de la medicul regal. Monarhul de 94 de ani si printul Philip, de 99 de ani, au fost inlocuiti la castelul Windsor. Majestatea Sa a decis ca informatiile ar trebui facute publice, pentru .

Regina Elisabeta a II-a si printul Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati sambata, 9 ianuarie, impotriva C.

Regina Elisabeta si printul consort Philip, anunt rar pentru a preveni inexactitatile: Au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva noului coronavirus, a declarat Palatul Buckingham. Cuplul a primit sambata primele doze de vaccin anti-COVID-19 , potrivit unui purtator.

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP, relateaza Agerpres.

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP si Agerpres.

Marea Britanie: Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati contra Covid-19

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au primit sambata prima doza de vaccin contra noului coronavirus, a anuntat Buckingham Palace, potrivit AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )