Libnet.ro
UNICEF

14:15

Regina Elisabeta a fost surprinsa de rochia de mireasa pe care a ales-o Meghan Markle. Ai un punct de vedere unic atunci cand treci personal printr-un astfel de moment (VIDEO)

B1 B1,
Regina Elisabeta a fost surprinsa de rochia de mireasa pe care a ales-o Meghan Markle. Ai un punct de vedere unic atunci cand treci personal printr-un astfel de moment (VIDEO)

Nunta de acum doi ani a lui Meghan Markle cu Printul Harry a fost urmarita de o lume intreaga. De asemenea, rochia minunata de mireasa pe care Ducesa de Sussex a ales sa o poarte a atras privirile tuturor. Ba. continuă pe B1

Regina Elisabeta s-a ascuns in tufis din cauza sotilor Ceausescu: A fost prima si singura data in viata ei cand a facut asta!

Nicolae si Elena Ceausescu au fost invitatii reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la palatul Buckingham, in 1978. Din cauza lor, pentru prima si singura data in viata eim a ajuns sa se ascunda intr-un tufis.

Cum s-a ascuns Regina Elisabeta de sotii Ceausescu intr-un tufis, in 1978: A fost prea mult chiar si pentru ea VIDEO

Sotii Nicolae si Elena Ceausescu au fost invitatii reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la palatul Buckingham, in 1978. Din cauza lor, a ajuns sa se ascunda intr-un tufis, scrie The Independent.

S-au cunoscut acum 84 de ani! Cum a decurs prima intalnire dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip? FOTO de arhiva

Suverana britanica nu este numai monarhul cu domnia cea mai indelungata fiind Regina Marii Britanii, a Canadei, Australiei si Noii Zeelande de 67 de ani! ci are si cea mai indelungata casnicie dintre toti regii sau reginele Marii Britanii. Si ce casnicie!.

Pas urias in cercetare: a fost creat ochiul artificial care poate schimba radical viitorul

Cercetatorii chinezi au facut un salt urias si anunta ca au creat cel mai avansat model de ochi artificial. E o descoperire care schimba total modul in care vor functiona robotii umanoizi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )