Libnet.ro
UNICEF

00:07

Regina Elisabeta a II-a va petrece Craciunul la Castelul Windsor, o premiera dupa mai bine de 30 de ani

Adevărul Adevărul,
Regina Elisabeta a II-a va petrece Craciunul la Castelul Windsor, o premiera dupa mai bine de 30 de ani

Regina Elisabeta a II-a si sotul ei printul Philip vor petrece anul acesta Craciunul la Castelul Windsor, pentru prima data in mai mult de 30 de ani, a anuntat marti Palatul Buckingham. continuă pe Adevărul

Regina Elisabeta renunta la tron. Anuntul soc din Marea Britanie: cine ii ia locul in cel mai scurt timp

Regina Elisabeta il va face mai devreme sau mai tarziu pe printul Charles Regent. in acelasi timp un numar din ce in ce mai mare de sarcini ii sunt atribuite printului William. Iminenta retragerii Reginei este o certitudine, spune presa britanica. Regina Elisabeta se va retrage de pe tronul Marii Britanii Regina Elisabeta si-a pastrat .

Regina Elisabeta, jefuita la Palatul Buckingham. Cum a fost posibil asa ceva

Cand esti Regina Angliei in mod normal, ar trebui sa ai laga tine oameni de incredere. De la majordomi si pana la cei ce se ocupa cu lucrurile de zi cu zi. Din pacate statutul nu a ferit-o pe Regina Angliei de hoti. Regina Angliei a ramas fara medalii si fotografii Conform celor de la .

Cum l-a umilit Diana pe Printul Charles, dupa despartire. Chiar Regina Elisabeta i-a dat voie sa faca asta

Printesa Diana a fost printre cele mai iubite persoane din familia regala a Angliei. Iar moartea ei, in 1997, a provocat tristete in lumea intreaga. Nascuta in 1961, Diana s-a maritat la doar 20 de ani cu Printul Charles. Iar casnicia lor a durat 15 ani, pana in 1996. Au divortat in cele din urma, .

Marea Britanie: Regina Elisabeta a II-a ramane in Windsor de Craciun, o premiera din anii 1980

Din cauza epidemiei de coronavirus, regina Elisabeta a II-a si sotul ei, printul Philip, vor petrece Craciunul la Castelul Windsor anul acesta, pentru prima data in mai bine de treizeci de ani, a anuntat marti Palatul Buckingham, citeaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )