Libnet.ro
UNICEF

17:30

Unde s-ar afla acum Printul Paul. Nepotul ilegitim al lui Carol al II-lea ar fi fugit si din Portugalia

B1 B1,
Unde s-ar afla acum Printul Paul. Nepotul ilegitim al lui Carol al II-lea ar fi fugit si din Portugalia

Printul Paul Al Romaniei 72 de ani) este de negasit, dupa ce a fost condamnat la inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare. Initial,a fugit in. continuă pe B1

Surse: Printul Paul ar fi plecat din Portugalia. Unde se afla el acum

Printul Paul al Romaniei, dat oficial in urmarire internationala, nu s-ar mai afla in Portugalia, ci ar fi fugit intr-o alta tara, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Nici Portugalia, nici Italia. Printul Paul s-ar ascunde in Marea Britanie. Cum vrea sa scape de pedeaspa

Prinde-l daca poti. Paul Lambrino, auto-intitulat Printul Paul de Romania, este in continuare de negasit de autoritatile romane, dupa ce a fost condamnat latrei ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru cumparare de influenta si complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice.

Descoperire socanta in placenta unor gravide. Pericolul in care bebelusii se afla acum

Descoperire socanta facuta de cercetatori si medici straini. Acestia isi anunta ingrijorarea cu privire la un nou fenomen inregistrat la cateva gravide particule de microplastic au fost descoperite in plancentele bebelusilor lor. Descoperire in placenta unor gravide. Particule de microplastic au fost descoperite in placenta unor bebelusi Noua descoperire medicala. Particule de microplastic au .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )