Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la ziua Printului Charles. Cat a costat si cine a creat rochia purtata de Prima Doamna a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la ziua Printului Charles. Cat a costat si cine a creat rochia purtata de Prima Doamna a Romaniei

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a avut o aparitie impecabila la petrecerea gazduita de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham in onoarea Printului Charles de Wales, care a implinit 70 de ani. continuă pe Adevărul

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la ziua Printului Charles. Cat a costat si cine a creat rochia purtata de prima-doamna a Romaniei

Prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a avut o aparitie impecabila la petrecerea gazduita de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham in onoarea Printului Charles de Wales, care a implinit 70 de ani.

Sotii Iohannis, fotografii la ziua Printului Charles

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham, cu ocazia implinirii a 70 de ani de catre printul Charles. Prima doamna poarta o.

Regina a fost sufletul petrecerii la ziua Printului Charles. Suverana a tinut un discurs iesit din comun

Printul Charles a implinit 70 de ani, iar Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a gazduit o petrecere privata la Palatul Buckingham, la care au participat peste 600 de invitati din intreaga lume. Suverana a tinut si un discurs emotionant unic in care si-a aratat mandria de mama, a facut glume si a complimentat-o pe sotia fiului ei, Camilla, Ducesa de Cornwall.

Portrete de familie simpatice, facute publice de ziua Printului Charles. Nepotii lui au fost in centrul atentiei FOTO

Printul Charles a implinit 70 de ani, iar Casa Regala a facut publice doua portrete de familie, in care mostenitorul tronului britanic este alaturi de sotia sa, cei doi fii si familiile lor. intr-una dintre imagini, membrii familiei regale se amuza copios.

Prima FOTOGRAFIE cu cuplul prezidential la receptia de la Palatul Buckingham: Ce tinuta a ales Carmen Iohannis (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au participat, miercuri seara, la evenimentul dedicat implinirii varstei de 70 de ani de catre Alteta Sa Regala Charles, Print de Wales, la Palatul.

Carmen Iohannis, sotia presedintelui, i-a anuntat pe procurori ca nu se poate prezenta la audieri

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, le-a transmis procurorilor de la Parchetul General, prin fax, ca nu se poate prezenta joi la audieri. Motivul invocat de Carmen Iohannis e vizita pe care o efectueaza alaturi de sotul ei in Marea Britanie, arata surse judiciare.

Carmen Iohannis a transmis Parchetului General, prin fax, ca nu poate ajunge la audieri pentru ca este n vizita de stat n Marea Britanie

Carmen Iohannis le-a transmis procurorilor de la Parchetul General, prin fax, ca nu se poate prezenta la audierea programata joi pentru ca este in vizita de stat in Marea Britanie, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, au declarat pentru HotNews reprezentanti ai Parchetului instantei supreme.

Ce cadouri i-a oferit Klaus Iohannis Printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat, miercuri seara, la dineul organizat la Palatul Buckingham, cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre printul Charles.

Ce cadou i-a dus Klaus Iohannis printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, miercuri seara, la dineul organizat la Palatul Buckingham, cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre printul Charles. Cu aceasta.

Ce cadou i-a dus presedintele Romaniei printului Charles (VIDEO)

Klaus Iohannis a participat, impreuna cu sotia sa, Carmen, la invitatia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, la dineul organizat la Palatul Buckingham, miercuri seara, cu.

ştiri din Monden

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.264 seconds )