Libnet.ro
UNICEF

22:00

Meghan Markle, desemnata cel mai bine imbracata femeie din lume in 2018 FOTO

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle, desemnata cel mai bine imbracata femeie din lume in 2018 FOTO

Meghan Markle 37 de ani), sotia printului Harry 33 de ani) si ducesa de Sussex a Marii Britanii, a fost desemnata de revista People drept cel mai bine imbracata personalitate a anului 2018. continuă pe Adevărul

Meghan Markle, desemnata cea mai bine imbracata femeie a anului

Meghan Markle, devenita in luna mai ducesa de Sussex, a fost proclamata de revista People cea mai bine imbracata femeie a anului. in 2018nu se poate vorbi de stil fara sa o.

Meghan Markle, aparitie glamour la o gala caritabila, alaturi de printul Harry FOTO

Meghan Markle 37 de ani), care a fost desemnata de revista People drept cea mai bine imbracata personalitate a anului, a atras atentia tuturor cu o noua aparitie impecabila.

Care e mai influenta? Kate Middleton sau Meghan Markle?

Desi Meghan Markle a fost anul acesta mult mai mediatizata, prin prisma casatoriei cu Printul Harry, Ducesa Kate Middleton este, se pare, mult mai influenta in randul publicului de fashion, conform unui studiu.

intrecerea Duceselor: Kate Middleton reuseste sa se mentina peste Meghan Markle la un capitol important FOTO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton 36 de ani), a invins-o pe Meghan Markle 36 de ani), proaspat ducesa de Sussex, intr-un top anual al celor mai influente membre ale familiei regale cand vine vorba de moda.

Meghan Markle a iesit din tipare la prima participare la un eveniment de suflet al sotului ei, Printul Harry FOTO

Ducii de Sussex au participat la WellChild Awards, unul dintre evenimentele de suflet ale Printului Harry, care este din 2007 presedinte onorific al organizatiei caritabile. Meghan Markle, care a fost prezenta pentru prima data la gala, s-a bucurat de toata atentia datorita atitudinii joviale, iar criticii de moda au remarcat ca, din nou, aceasta a iesit din tiparele protocolului regal.

Care este cel mai bine vanduta masina sedan din SUA

In ciuda pierderilor financiare ale companiei Tesla, Tesla Model 3 ramane cea mai bine vanduta masina sedan din SUA la momentul actual. Cele mai recente estimari releva faptul ca Tesla a reusit sa vanda 13. 500 de astfel de autovehicule, adica echivalentul vanzarilor urmatorilor trei comeptitori adunate.

Acordarea premiului Oscar pentru cel mai popular film se va amana

In august, Academia Americana de Film anunta o noua categorie de premii - mai exact, cel mai bun film popular, care ar fi oferit o sansa filmelor de tip blockbuster sa castige si la alte.

Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,12%, cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,12%,cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent,.

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanest.

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput sa produca electricitate

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput, ieri, sa produca energie electrica in apropiere de coasta de nord-vest a Marii Britanii, a anuntat compania daneza Orsted, informeaza CNBC, conform Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )