Libnet.ro
UNICEF

18:15

Meghan Markle a iesit din tipare la prima participare la un eveniment de suflet al sotului ei, Printul Harry FOTO

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle a iesit din tipare la prima participare la un eveniment de suflet al sotului ei, Printul Harry FOTO

Ducii de Sussex au participat la WellChild Awards, unul dintre evenimentele de suflet ale Printului Harry, care este din 2007 presedinte onorific al organizatiei caritabile. Meghan Markle, care a fost prezenta pentru prima data la gala, s-a bucurat de toata atentia datorita atitudinii joviale, iar criticii de moda au remarcat ca, din nou, aceasta a iesit din tiparele protocolului regal. continuă pe Adevărul

Care e mai influenta? Kate Middleton sau Meghan Markle?

Desi Meghan Markle a fost anul acesta mult mai mediatizata, prin prisma casatoriei cu Printul Harry, Ducesa Kate Middleton este, se pare, mult mai influenta in randul publicului de fashion, conform unui studiu.

intrecerea Duceselor: Kate Middleton reuseste sa se mentina peste Meghan Markle la un capitol important FOTO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton 36 de ani), a invins-o pe Meghan Markle 36 de ani), proaspat ducesa de Sussex, intr-un top anual al celor mai influente membre ale familiei regale cand vine vorba de moda.

Un medic a iesit din spital in fuga, s-a sprijinit de un perete si a inceput sa planga in hohote. Drama din spatele acestei imagini

Un medic a iesit din fuga din spital, se sprijina de un zid de beton si incepe sa planga in hohote. Imaginea a fost surprinsa in California de Sud de catre un alt doctor. Ce se ascunde.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )