Libnet.ro
UNICEF

14:15

Noi imagini cu Printesa Charlotte. Micuta a implinit patru ani FOTO

Adevărul Adevărul,
Noi imagini cu Printesa Charlotte. Micuta a implinit patru ani FOTO

Ducesa de Cambridge Catherine 37 de ani) a dat publicitatii trei noi portrete ale Printesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversari a fiicei ei si a Printului William 37 de ani). continuă pe Adevărul

Noi imagini cu printesa Charlotte care implineste astazi patru ani

Trei noi fotografii cu printesa Charlotte a Marii Britanii, surprinse de mama sa, Kate, ducesa de Cambridge, au fost publicate joi pentru a marca cea de a patra aniversare a acesteia, relateaza Agerpres.

Este mare sarbatoare in familia regala a Marii Britanii. Printesa Charlotte implineste patru ani

Printesa Charlotte, fiica printului William si a ducesei Kate, implineste astazi patru ani. Cu aceasta ocazie familia regala a postat pe internet trei noi fotografii ale micii printese. Pozele au fost.

Alexandru Slusari: Sa vorbim acum despre o coalitie de patru ani intre Blocul ACUM si PSRM este o utopie

Vicepresedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Alexandru Slusari, sustine ca o coalitie de patru ani cu Partidul Socialistilor este o utopie. Deputatul fractiunii ACUM, Platforma DA spune ca Blocul nu-si doreste alegeri anticipate, insa daca va fi impins in acest scrutin, se va mobiliza pentru ca, pana la urma, este un exercitiu democratic, chiar si in conditii foarte vitrege, transmite IPN.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )