Libnet.ro
UNICEF

00:07

Printul George a implinit azi 7 ani. Cele mai noi imagini cu mostenitorul tronului regal al Marii Britanii

B1 B1,
Printul George a implinit azi 7 ani. Cele mai noi imagini cu mostenitorul tronului regal al Marii Britanii

Printul George de Cambridge, fiul Printului William, Duce de Cambridge si al lui Catherine, Ducesa de Cambridge, a implinit 7 ani pe 22 iulie. George Alexander Louis este primul nepot al Printului Charles si. continuă pe B1

Printul George a implinit varsta de 7 ani. Ducesa de Cambridge a lansat doua portrete la aniversare FOTO

Noi fotografii cu printul George al Marii Britanii, al treilea in ordinea succesiunii la tron dupa bunicul sau, printul Charles, si tatal, printul William, au fost date publicitatii marti seara, cu o zi inaintea aniversarii sale de 7 ani.

FOTO Printul George a implinit sapte ani - Imaginile publicate de ducesa de Cambridge cu micutul

22 iulie este o zi speciala pentru familia regala britanica, printul George implinind sapte ani. Evenimentul a fost marcat de Kate mama acestuia si ducesa de Cambridge) prin postare a doua fotografii cu micutul.

Cele mai noi celule stem crescute in laborator: de ce se pot dovedi vitale in viitor?

Pentru prima data, oamenii de stiinta au reusit sa creasca in laborator celule stem spermatogoniene SSC). Acestea sunt celulele care se dezvolta in spermatozoizi, intr-un mediu de.

Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ilie. Mesaje Whatsapp si Messenger pentru ziua onomastica

Azi e o zi speciala pentru credinciosi si cu o subla insemnatate pentru cei care poata numele Sfantului Ilie. Cum poti sa faci cele mai frumoase urari azi, 20 iulie? Care sunt cele mai bune felicitari pentru ziua numelui? Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ilie Azi, 20 iulie, este o zi deosebita pentru cei .

Coronavirus in Romania: Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi in Harghita nu a fost raportata nicio imbolnavire in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 152 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti. in continuare, judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi sunt Arges - 89 si Prahova - 70. intr-un singur judet nu a fost raportat niciun caz nou de COVID-19.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este orasul in care au fost inregistrate cele mai multe cazuri in ultimele 24 de ore, potrivit autoritatilor. Capitala este urmata de judetul Arges si de judetul Prahova.

VIDEO Comuna celebra din Alba, afectata de cele mai mari inundatii din ultimii 20 de ani. Cantitatea de apa a fost de aproape 50 lmp in 2 ore

Comuna Ciugud din Alba, celebra la nivel national pentru investitiile din fonduri europene si ideile smart puse in practica de administratia locala, a fost lovita duminica, 19 iulie 2020, de cele mai puternice inundatii din ultimii 20 de ani.

Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online

Conform statisticilor, consumatorii parasesc de cele mai multe ori procesul de achizitionare, chiar daca au pus produsele in cos, din cauza metodei de plata. Care sunt cele mai sigure metode de plata cu cardul bancar? Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online Clientii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online, .

Cele mai neasteptate 13 superstitii ale romanilor. Ce se intampla daca se lipeste mamaliga si o mananci

Superstitiile au insotit omenirea inca de la inceputurile ei pierdute in adancul istoriei. De asemenea, nici in prezent superstitiile nu dau inapoi, ba din contra, supravietuiesc si se adapteaza in cele mai diverse moduri. Unele dintre ele sfideaza chiar ratiunea, iar altele par chiar scandaloase si de neacceptat, unele sunt nevionavate si chiar haioase, in .

Cele mai eficiente medicamente impotriva covid. Doctorii lupta pentru salvarea globala

Medicii din toata lumea cauta cel mai eficient impotriva coronavirusului, dar inca nimeni nu l-a descoperit. Medicamentele folosite in tratarea coronavirusului in unele situatii au dat rezultate, in altele nu. Aveti mai jos cele mai folosite medicamente folosite in tratarea COVID-19. Cele mai eficiente medicamente impotriva coronavirusului. Doctorii incearca salvarea globala Posibilele tratamente pentru COVID-19 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )