Libnet.ro
UNICEF

15:30

Regina a fost sufletul petrecerii la ziua Printului Charles. Suverana a tinut un discurs iesit din comun

Adevărul Adevărul,
Regina a fost sufletul petrecerii la ziua Printului Charles. Suverana a tinut un discurs iesit din comun

Printul Charles a implinit 70 de ani, iar Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a gazduit o petrecere privata la Palatul Buckingham, la care au participat peste 600 de invitati din intreaga lume. Suverana a tinut si un discurs emotionant unic in care si-a aratat mandria de mama, a facut glume si a complimentat-o pe sotia fiului ei, Camilla, Ducesa de Cornwall. continuă pe Adevărul

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la ziua Printului Charles. Cat a costat si cine a creat rochia purtata de Prima Doamna a Romaniei

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a avut o aparitie impecabila la petrecerea gazduita de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham in onoarea Printului Charles de Wales, care a implinit 70 de ani.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la ziua Printului Charles. Cat a costat si cine a creat rochia purtata de prima-doamna a Romaniei

Prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a avut o aparitie impecabila la petrecerea gazduita de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham in onoarea Printului Charles de Wales, care a implinit 70 de ani.

Portrete de familie simpatice, facute publice de ziua Printului Charles. Nepotii lui au fost in centrul atentiei FOTO

Printul Charles a implinit 70 de ani, iar Casa Regala a facut publice doua portrete de familie, in care mostenitorul tronului britanic este alaturi de sotia sa, cei doi fii si familiile lor. intr-una dintre imagini, membrii familiei regale se amuza copios.

Sotii Iohannis, fotografii la ziua Printului Charles

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham, cu ocazia implinirii a 70 de ani de catre printul Charles. Prima doamna poarta o.

Ce cadouri i-a oferit Klaus Iohannis Printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat, miercuri seara, la dineul organizat la Palatul Buckingham, cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre printul Charles.

Ce cadou i-a dus Klaus Iohannis printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, miercuri seara, la dineul organizat la Palatul Buckingham, cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre printul Charles. Cu aceasta.

ştiri din Monden

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )