Libnet.ro
UNICEF

16:00

Anamaria Prodan, DEZVALUIRI BOMBA! in ce relatii se afla cu Mariana, prima sotie a lui Reghe: SE LASA CU PARUIALA! (FOTO)

B1 B1,
Anamaria Prodan, DEZVALUIRI BOMBA! in ce relatii se afla cu Mariana, prima sotie a lui Reghe: SE LASA CU PARUIALA! (FOTO)

Anamaria Prodan a dezvaluit in ce relatii este cu prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf, actualul ei sot. continuă pe B1

DESFRAU TOTAL, la 12 ani de la DIVORT: Anamaria Prodan s-a iMPACAT cu fostul sot! Reghe A TURBAT cand a vazut imaginile... (FOTO)

Anamaria Prodan a avurt parte de ani frumosi alaturi de primul ei sot, Tibi Dumitrescu, tatal fetelor sale. Drumul lor s-a despartit la un moment dat, iar acum amandoi cei doi au familii.

FOTO Anamaria Prodan, mesaj vulgar la ultima aparitie televizata: Cu ce bluza a putut sa mearga la emisiune

Regula bunului simt spune ca, atunci cand mergi, in calitate de invitat, la o emisiune, te imbraci elegant. Anamaria Prodan are insa alte principii.

Anamaria Prodan, aparitie HALUCINANTA in direct la TV. Mesajul OBSCEN de pe tricoul SEXY-IMPRESAREI (FOTO)

Anamaria Prodan a avut, vineri dimineata, la emisiunea Ora exacta in sport o aparitie inedita. Sexy-impresaraa a purtat un tricou negru, pe care scria F**K si F**K IT. Foto:.

Cat LUX! Anamaria Prodan nu se abtine de la nimic! Uite ce CASA impresionanta are in Abu Dhabi (VIDEO)

Anamaria Prodan este cunoscuta pentru extravaganta sa, si chiar mai mult decat atat, nu s-a ferit niciodata sa recunoasca cat ii place luxul. De aceasta data, vedeta si-a prezentat casa de lux din Abu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )