Libnet.ro
UNICEF

00:06

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de iubit: Amanunte nestiute din scandalul momentului

B1 B1,
Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de iubit: Amanunte nestiute din scandalul momentului

Anamaria Prodan reactioneaza dur dupa ce Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubitul ei. continuă pe B1

Anamaria Prodan a rabufnit, dupa ce a pus mai multe poze cu ea pe net: Toantelor, luati exemplu!

Anamaria Prodan nu a mai suportat criticile unor femei invidioase, asa ca a rabufnit in ultima postare de pe o retea de socializare. Ce poze le-a aratat carcotaselor si ce lectie le-a dat acestora? Vedeta s-a saturat pana peste cap de toate cele auzite in mediul online. Anamaria Prodan, lectie pentru carcotase Anamaria Prodan a .

Comunicatul Politiei, dupa ce Daniela Crudu a sunat la 112 ca sa scape de iubitul bataus

Reprezentantii Politiei din Capitala au emis un comunicat cu privire agresiunea in care a fost implicata Daniela Crudu. Potrivit informatiilor oficiale, vedeta a sunat la serviciul unic de urgenta 112 ca sa scape de iubitul bataus.

INFORMATII-SOC: S-A AFLAT DE CE Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de IUBITUL EI! ASTA E PREA DE TOT!

Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubit, duminica dimineata. GALERIE FOTO NECENZURATA) Vedeta a ajuns de urgenta.

Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul ei

Daniela Crudu a sunat la 112, duminica la 5:30 dimineata, pentru a reclama ca iubitul ei o bate.

Anamaria Prodan il spulbera pe iubitul Danielei Crudu. l-as extirpa de pe fata pamantului!

Anamaria Prodan il spulbera pe iubitul croat al Daniela Crudu, care a agresat-o pe bruneta, duminica dimineata. Impresara a avut o reactie dura in legatura cu ceea ce a patit fosta asistenta TV. Anamaria Prodan il spulbera pe iubitul Danielei Crudu Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, 9 februarie, pentru a reclama ca .

Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit. Prima reactie a familiei

Daniela Crudu, vedeta Antenei 1, pare-se ca nu prea are noroc in iubire. Dupa cum deja s-a aflat, de curand a fost in ipostaza de victima a unei agresiuni conjugale, politia intrand pe fir. Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit Conform surselor, daca in prima faza Daniela nu ar fi .

Ce decizie radicala a luat Daniela Crudu. S-a intamplat la doar o zi dupa ce a fost batuta

Daniela Crudu a luat o decizie radicala la o zi dupa ce a fost batuta de iubitul croat, subiectul raspandindu-se rapid in presa. Ce a facut fosta asistenta de televiziune? Daniela Crudu, decizie radicala la doar o zi dupa ce a fost batuta Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, ora 5:30, si a .

EXCLUSIV Lovitura de teatru! Ce decizie socanta a luat Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubitul croat

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Daniela Crudu, decizie socanta dupa ce .

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare. Unde a plecat asistenta lui Capatos, dupa ce a primit ingrijiri medicale

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare! Amintim ca aceasta a a fost batuta crunt de catre iubitul ei cu care avea o relatie de aproape un an. Ce se intampla acum cu fosta asistenta pacatoasa? Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare Caz de violenta domenstica in showbiz. Daniela Crudu a fost .

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )