Libnet.ro
UNICEF

11:15

Anamaria Prodan RUPE TACEREA despre SARCINA PIERDUTA! DETALII NESTIUTE din VIATA PRIVATA! Cel mai mare regret

B1 B1,
Anamaria Prodan RUPE TACEREA despre SARCINA PIERDUTA! DETALII NESTIUTE din VIATA PRIVATA! Cel mai mare regret

Anamaria Prodan si-a deschis sufletul si a oferit publicului detalii nestiute despre viata personala, lupta cu kilogramele, operatii estetice si viata de impresar. continuă pe B1

Nimeni nu stie drama prin care a trecut Anamaria Prodan. Sotia lui Reghecampf a pierdut o sarcina in 3 luni. Ce s-a intamplat cand a ajuns la spital

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri, dar si unul dintre cele mai bogate, facandu-si loc printre 100 cei mai bogati oameni din Romania. Bani sunt, satisfactii la fel, dar si greutati. Spre exemplu, doar apropiatii stiu ca impresara a pierdut o sarcina in 3 luni. Ce s-a intamplat cand .

S-a zvonit ca au divortat, insa ultima imagine a uimit pe toata lumea. Cum au fost surprinsi impreuna Anamaria Prodan si Laurentiu. Foto

Zvonurile despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf isi gasesc zilnic ecou in spatiul public. in pofida lor, exista imagini care arata cum sta situatia de fapt. Cum au fost surprinsi cei doi? Cum au fost surprinsi impreuna Anamaria Prodan si Laurentiu Informatii conform carora Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorteaza ruleaza de ceva .

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca! E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a avut un mesaj acid pentru Andreea Esca, dupa ce stirista a afirmat, intr-un interviu, ca romanii sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat in tara dupa Revolutia din 1898.

Anamaria Prodan nu s-a putut abtine. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Alexa

Anamaria Prodan nu s-a putut abtine, iar astfel ca impresara de fotbal i-a transmis lui Dan Alexa un mesaj. Aceasta si-a mai surprins fanii de cateva ori, pe parcursul lunii octombrie din acest an. Dupa ce a anuntat ca renunta la emisiunea prezentata la PRO TV, s-a aflat ca ar putea marca o revenire in .

AROGANTA SUPREMA! Cum s-au iMBRACAT Anamaria Prodan si Reghe pe aeroportul din Dubai: Pasagerii au crezut ca nu vad bine! (GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan este una din vedetele din showbizul autohton care se face remarcata intodeauna nu doar prin fiziul de invidiat, ci si prin tinutele extravagante pe care le poarta.

BOMBA MONDENA! Anamaria Prodan, mesaj EMOTIONANT pentru Dan Alexa. Cat de apropiati au ramas cei doi, dupa bataia de asta-vara (FOTO)

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emotionantlui Dan Alexa, pentru cea de-a40-a aniversare.

STIREA ZILEI in CAZUL CARACAL! Alexandru Cumpanasu RUPE TACEREA despre NEPOATA SA! Este vorba despre oameni din...

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, tanara care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, vine cu noi informatii uluiotare despre Cazul Caracal! Dupa ce luni de zile a sustinut ca nepoata sa.

ştiri din Monden

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )