Libnet.ro
UNICEF

08:45

Anamaria PRODAN, de urgenta la SPITALl! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: Era transfigurata. Arata cumplit, de nerecunoscut

B1 B1,
Anamaria PRODAN, de urgenta la SPITALl! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: Era transfigurata. Arata cumplit, de nerecunoscut

Anamaria Prodan a ajuns la spital, dupa ce i s-a facut rau in propria masina. Aceasta incerca sa mearga singura la spital, fiindca nu se simtea in apele ei. insa, cunoscuta impresara nu a mai ajuns acolo,. continuă pe B1

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Din pacate, e adevarat!

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Sotiei lui i s-a facut rau pe strada si a fost nevoie de interventia medicilor. Citeste mai mult.

ALERTA in showbiz! Anamaria Prodan, dusa de URGENTA la spital! Medicii au fost SOCATI de STAREA ei: Era transfigurata, arata CUMPLIT, de NERECUNOSCUT

Anamaria Prodan trece prin momente grele, dupa ce a ajuns la spital din cauza ca se simtea rau. Potrivit unor apropiati ai impresarei, chiar ea a sunat la 112 pentru ca medicii sa vina sa ii ofere primul.

Anamaria Prodan a fost internata la urgente! A sunat la 112 din masina personala. Ce a patit

Anamaria Prodan a ajuns pe mana medicilor, miercuri seara, dupa ce ar fi sunat personal la 112. Vedeta se ducea la spital, dar nu a mai putut ajunge pentru ca se simtea rau si a sunat la Salvare, scrie.

Dupa ce s-a zvonit ca DIVORTEAZA, Anamaria Prodan va pleca in SUA cu fostul sot. Ce se intampla cu Reghe

Anamaria Prodan este in relatii atat de bune cu fostul sot, Tiberiu Dumitrescu, incat calatoresc impreuna. Una dintre fetele celor doi, Sarah, a fost recrutata de o faimoasa echipa de baschet a unei.

O alta drama in familia Ionelei Prodan: Din pacate de data aceasta e vorba de iubitul regretatei artiste de muzica populara...

Disparitia Ionelei Prodan a fost un moment extrem de dificil pentru familia artistei. Fiica artistei incearca sa se mentina ocupata pentru a nu se gandi la aceasta tragedie, sperand ca va trece peste,.

Soc total in showbiz: Din pacate este vorba de Mara Banica... Sansele de supravietuire in urma accidentului sunt de 1%...

Mara Banica a fost implicata intr-un accident rutier, in urma caruia era foarte aproape sa isi piarda viata. Totul s-a intamplat in 2003, iar vedeta nu a fost salvata de medicii, care nu au ajuns.

Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme grave de sanatate... Anuntul DUREROS al medicilor...

Andreea Marin a ajuns de urgenta la spital si urmeaza sa fie operata! Vedeta a vorbit mai multe despre problemele de sanatate cu care se confrunta! Celebra Andreea Marin a avut parte de o vara agitata,.

Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate, este vorba de probleme grave de sanatate... Anuntul DUREROS al medicilor...

Andreea Marin a ajuns de urgenta la spital si urmeaza sa fie operata! Vedeta a vorbit mai multe despre problemele de sanatate cu care se confrunta! Celebra Andreea Marin a avut parte de o vara agitata,.

Da, din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au.

SOC in lumea mondena: Fuego a ajuns la BISERICA! Regrete enorme pentru FANI! Din pacate...(FOTO)

Celebrul cantaret Fuego si-a surprins din nou fanii virtuali cu un mesaj postat pe Facebook. Artistul a postat si o fotografie in care apare in curtea unei biserici. Prin diverse ferestre ale sufletului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )