Libnet.ro
UNICEF

11:15

Asta e BOMBA anului in showbiz! Reghe si Anamaria Prodan Au DIVORTAT, in secret? Declaratii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
Asta e BOMBA anului in showbiz! Reghe si Anamaria Prodan Au DIVORTAT, in secret? Declaratii de ULTIM MOMENT

Incidentul produsla finalul partidei Astra Giurgiu-FC Botosani, atunci cand Anamaria Prodan i-a tras un pumn lui Dan Alexa, ar fi scos la iveala un adevar ascuns de luni bune. Desi, Anamaria Prodan a. continuă pe B1

S-a terminat! ANAMARIA PRODAN a luat decizia radicala, dupa ani de casnicie cu REGHE! S-a intamplat dupa ce a pierdut SARCINA

Anamaria Prodan a vorbit intr-un recent interviu despre relatia pe care o are cu Laurentiu Reghecampf. Sexy-impresara nu s-a ferit sa vorbeasca despre gelozie, dar si despre una din dramele pe care le-a.

Cati fini au Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Oriunde merg in tara, am pe cineva!

Oriunde merg in tara, am pe cineva!, sustine celebra impresara de fotbal, atunci cand vine vorba despre finii ei. Anamaria Prodan a cununat si botezat in stanga si-n dreapta, alaturi de sotul ei, Laurentiu Reghecamf, iar de o perioada se poate lauda cu faptul c-a format nu doar echipe de fotbal, ci si de fini.

Anamaria Prodan RUPE TACEREA despre SARCINA PIERDUTA! DETALII NESTIUTE din VIATA PRIVATA! Cel mai mare regret

Anamaria Prodan si-a deschis sufletul si a oferit publicului detalii nestiute despre viata personala, lupta cu kilogramele, operatii estetice si viata de impresar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )