Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dramele nu se mai termina in familia Ionelei Prodan! Din pacate este vorba de iubitul artistei: Totul s-a intamplat fulgerator...

B1 B1,
Dramele nu se mai termina in familia Ionelei Prodan! Din pacate este vorba de iubitul artistei: Totul s-a intamplat fulgerator...

Desi s-a scurs ceva timp de la moartea Ionelei Prodan, apropiatii se obisnuiesc foarte greu cu disparitia indragitei cantarete de muzica populara. Daca fiica cea mare, Anamaria Prodan a reusit sa isi. continuă pe B1

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua drama loveste MUZICA POPULARA: E vorba din pacate de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu, indragita cantareata de muzica populara, a dezvaluit ca a visat-o pe buna sa prietena, Ionela Prodan. Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o multime de oameni. Mi-a zis sa.

Dramele se inmultesc la Exatlon Romania 2: Sotia lui Cristi Pulhac este in lacrimi. Din pacate... (FOTO)

Nu totul e roz la Exatlon: despartirea de partenerii de viata ii afecteaza pe cei ramasi acasa, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Raluca, sotia lui Cristi Pulhac din echipa Faimosilor.

Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el? Andreea Esca a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre...

Daca televiziunea o sa moara, o sa moara cu mine acolo, a sustinut Andreea Esca, intrebata daca ar renunta la televiziune, dat fiind ca este implicata si in mai multe proiecte in print si.

E ca si MORT... Din pacate, anuntul trist a fost facut! OANA LIS e devastata: Fostul primar VIOREL LIS...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

DRAMA in muzica romaneasca! Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba de indragitul Horia Moculescu...

Horia Moculescu a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit o operatie la picior. Sunt intr-o perioada mai dificila a vietii mele. M-am operat acum zece.

E ca si MORT... OANA LIS a facut anuntul trist: Din pacate, este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. nu se mai imbogateste din muzica, potrivit cifrelor inregistrate de firma sa Mabel Concert SRL, prin care-si desfasoara activitatea artistica, la Ministerul de Finante. De-a.

Oana Lis, in hohote de plans... Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

GATA, totul s-a SFARSIT!... Oana Lis, in LACRIMI de DURERE: Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de cantaretul Stefan Banica Jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic are datorii uriase la stat. Mabel Concert SRL, infiintata in 2004, a avut o perioada prospera.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2273 seconds )