Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, Anamaria CONFIRMA... Din pacate, e vorba de o noua TRAGEDIE: Toata lumea e din nou in LACRIMI...

B1 B1,
Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, Anamaria CONFIRMA... Din pacate, e vorba de o noua TRAGEDIE: Toata lumea e din nou in LACRIMI...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa decesul acesteia. Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare scarile si sa vina. La un. continuă pe B1

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua TRAGEDIE loveste naprasnic: Toata familia e in lacrimi, din pacate este vorba despre...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moarteaIoneleiProdan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas. ,,Ana a fost ieri la casa si are tot timpul se.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o noua drama iNGROZITOARE zguduie familia: Din pacate, e vorba de iubitul regretatei artiste...

Ionela Prodan a petrecut ultimii 20 de ani din viata alaturi de Toni Antohi, un inginer moldovean cu care nu s-a casatorit insa niciodata. Barbatului ii este foarte greu sa se impace cu ideea ca.

DRAMA in lumea mondena... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce NEA MARIN de la Antena 1 a scuipat sange: Din pacate...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

CUTREMUR in lumea FOTBALULUI! Din pacate este vorba despre MIRCEA LUCESCU! Nu mai are mult...

Dupa debutul dezastruos al lui Mircea Lucescu in UEFA Nations League, mai multe voci sustin ca se pregateste inlocuirea tehnicianului roman. Potrivit jurnalistilor turci de la Takvim, Federatia Turca ia.

CUTREMUR MONDEN! Prezicatoarea CARMEN HARRA, in moarte CLINICA! Din pacate vestile sunt SUMBRE...

Prezicatoarea vedetelor, Carmen Harra, a povestit drama prin care a trecut in copilarie. Ea a marturisit ca a fost la un pas de moarte dupa ce a fost luata de apele Somesului. Eram la un picnic cu.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis e in LACRIMI...

Dupa externarea din spital, Viorel Lis nu a scapat de probleme. Se pare ca acesta se deplaseaza cu greutate si are dificultati in a articula cuvintele. Prezent la aniversarea unui prieten, fostul edil al.

Din pacate e adevarat... Oana Lis a tinut sa se afle de la ea: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis este in permanenta legatura cu simpatizanaii ei, dar si ai lui Viorel, prin intermediul retelelor de socializare. Ea a tinut permanent la curent publicul dupa ce Viorel Lis a inceput sa aiba.

Din PACATE, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis a pregatit TAMAIA si...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit acum cateva luni. Vestile triste au fost confirmate chiar de sotia sa, Oana Lis. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST... Da, e vorba de actorul MIHAI BENDEAC: BOALA sa e INCURABILA...

Mihai Bendeac e un actor ambitios, cu pareri ferme si de multe ori radicale. Pentru a face ceea ce ii place, a renuntat cu inima usoara la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi.

RAMAS BUN, VIOREL!... Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a povestit ca in trecut a fost foarte complexata din cauza kilogramelor in plus si chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma mai simteam bine eu cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )