Libnet.ro
UNICEF

17:15

SOC TOTAL! Ele sunt vedetele cu cel mai SEXY POSTERIOR din SHOWBIZUL ROMANESC! IMAGINI INCENDIARE de la PLAJA (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SOC TOTAL! Ele sunt vedetele cu cel mai SEXY POSTERIOR din SHOWBIZUL ROMANESC! IMAGINI INCENDIARE de la PLAJA (GALERIE FOTO)

Showbizul romanesc nu duce lipsa de aparitii incendiare! Potrivit unui top realizat de cancan. ro, Loredana Chivu, Anamaria Prodan si Bianca Dragusanu sunt cele mai atractive. continuă pe B1

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din sud-estul Europei se deschide in Bucuresti!

Cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei, al brandurilor britanice de moda TOPSHOP TOPMAN, se va deschide pe 8 noiembrie, la Baneasa Shopping City. Iubitorii brandului britanic sunt asteptati in impresionantul spatiu comercial de peste 1. 200mp, dispus pe doua etaje, incepand cu ora 10 dimineata.

Am 29 de ani, iubesc aventurile, iar intr-o seara jucam poker cu cel mai bun prieten al meu si cu iubita lui. Dupa cateva pahare in plus, ea a facut ceva naucitor. Reactia prietenului meu m-a lasat masca. Acum nu ne mai putem opri! E bestial

Un tanar din Marea Britanie a intrat intr-un joc nu tocmai obisnuit. Prietenul meu cel mai bun din copilarie e casatorit de patru ani. El si sotia lui au 27 de ani, eu am 29 si de mai bine de un an sunt.

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi si patru jucatori de la Liverpool, candidati pentru titlul de cel mai bun jucator

Organizatorii premiilor Globe Soccer au anuntat listele finale ale candidatilor care intra in cursa pentru trofeele din 2019. Cel mai asteptat este cel acordat celui mai bun fotbalist al anului. Pe lista celor sapte finalisti se regasesc patru jucatori de la Liverpool. Gala de decernare va avea loc pe 29 decembrie, la Dubai.

Tanarul venea in fiecare weekend la prietenul lui cel mai bun si la sotia lui. intotdeauna sfarseau sa faca amor in trei, insa ceva s-a schimbat la el: Ma simt atat de rau ca...

Un tanar a acceptat sa isi petreaca weekendul la prietenul sau cel mai bun, care se afla acasa cu sotia sa. Au jucat poker pe dezbracate si femeia a ajuns complet goala. Seara a dvenit palpitanta si s-a.

Maria Grapini, o noua gafa lingvistica de proportii. Eurodeputatul PSD a botezat cel mai mare oras al Israelului: Seara buna din Tela Viv (FOTO)

Eurodeputatul PSD Maria Grapini, renumita deja pentru seria aparent interminabila de gafe lingvistice, a comis o noua greseala, folosind sintagma Tela Viv pentru a numi cel mai important centru economic al.

Sorina Pintea, cel mai josnic gest, pe final de mandat. Vrea sa ia banii din campania Noi Facem un Spital

Sorina Pintea vrea sa faca un gest deloc laudabil, fiind pe final de mandat. Ministrul Sanatatii vrea sa ia bani din campania Noi Facem un Spital, fiind vorba de o suma uriasa, de cateva milioane de euro, iar astfel a starnit indignarea romanilor. Totodata, fondatoarele spitalului oncologic pentru copii sustin ca la adresa lor s-au .

Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta in cel mai nou videoclip al lui Phelipe

Phelipe, artistul care canta despre povesti de dragoste si problemele care apar intr-un cuplu, a lansat toamna aceasta o piesa in care vorbeste despre infidelitatea femeilor.

Ne aflam printre statele in care industria a avut cel mai important rol in economie

Industria a reprezentat, anul trecut, cea mai semnificativa activitate economica din Uniunea Europeana in functie de productia generata, reprezentand 19,1% din valoarea totala bruta adaugata, iar statele cu cel mai ridicat procent au fost Irlanda 36,5%), Cehia 30,2%), Slovenia 26,9%) si Romania 26,1%), arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Alexandru Cumpanasu, cel mai cautat candidat la prezidentiale. Ce apare pe Google, atunci cand ii scrii numele

Avem o gama variata de candidati la prezidentiale, iar dintre ei rasare falnic Alexandru Cumpanasu. A devenit o voce dupa cazul Caracal, s-a bagat in politica, vorbeste in lacrimi despre Romania si se bucura de sustinerea multor oameni din afara granitelor tarii, drept pentru care are si multe cautari pe Google. Ce apare atunci cand .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )