Libnet.ro
UNICEF

12:00

INCENDIAR! Teo Trandafir, prinsa in fapt cu Mircea Badea! IMAGINI NECENZURATE au ajuns pe internet (VIDEO)

B1 B1,
INCENDIAR! Teo Trandafir, prinsa in fapt cu Mircea Badea! IMAGINI NECENZURATE au ajuns pe internet (VIDEO)

Teo Trandafir si-a amintit de vremurile cand facea echipa cu Mircea Badea, in urma cu peste 20 de ani. continuă pe B1

Marele secret al lui TEO TRANDAFIR: De maine ne mutam impreuna! MIRCEA BADEA, in stare de soc

Celebra prezentatoare Teo Trandafir este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECELANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO.

Lacrimi in televiziune! E vorba despre TEO TRANDAFIR! Fanii nu o vor uita niciodata! BURSUCU, iN LACRIMI

Teo Trandafir este una dintre cele mai active vedete autohtone in mediul online, mii de fani reactionand si distribuind postarile si mesajele celebrei prezentatoare tv.

CUTREMUR MONDEN! Biata TEO TRANDAFIR! Moartea sa a SOCAT o lume intreaga! A gasit biletul iNTR-UN SERTAR (FOTO)

Celebra prezentatoare tv Teo Trandafir si-a luat prin surprindere fanii cu ultima sa postare. Vedeta a publicat biletul la concertul sustinut la Bucuresti de Michael Jackson in urma cu 28 de ani.

Carmen Bruma o ia pe urmele Biancai Dragusanu. Cum s-a putut poza iubita lui Mircea Badea, pe balcon

Fanii lui Carmen Bruma sunt extrem de uimiti de schimbarea mare pe care a facut-o in ultima vreme. Ultima postare a scos la iveala o alta Carmen, una extrem de sexy, lipsita de inhibitii. Cum s-a pozat iubita lui Mircea Badea? Cum s-a pozat Carmen Bruma pe balcon? Iubita lui Mircea Badea a renuntat la .

Carmen Bruma, aspru criticata dupa ce a aparut in costum de baie pe zapada. Sotia lui Mircea Badea, raspuns pe masura

Carmen Bruma raspunde la criticile dure pe care i le-au adus majoritatea internautilor, dupa ce a aparut in costum de baie in zapada. in ce ipostaza a aparut acum sotia lui Mircea Badea si cum le-a inchis gura rautaciosilor? Carmen Bruma, raspunsul criticilor dure dupa ce a pozat in costum de baie Sotia lui Mircea .

Mircea Badea, despre alegerile anticipate: Dupa parerea mea subiectul este de un cretinism absolut

Jurnalistul Mircea Badea a comentat subiectul alegerilor anticipate, catalogandu-l drept un cretinism absolut, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca alegerile anticipate sunt posibile si ca va avea o discutie pe acest subiect cu premierul Orban.

Mircea Badea a detonat BOMBA: a primit o oferta de MUNCA de la Laura Codruta Kovesi

Mircea Badea a povestit un moment interesant, si anume episodul in care a primit o oferta de job de la Laura Codruta Kovesi: s-a intamplat in vremea in care Kovesi conducea Parchetul General, iar realizatorul de.

Mircea Badea: Nu da niciun Iran cu rachete in Romania, nici nu stie ca existam. Toata criza asta a fost, aici s-a terminat

Mircea Badea a comentat in emisiunea lui Radu Tudor situatia conflictuala izbucnita intre Iran si SUA, spunand ca nu exista nicio sansa ca Romania sa aiba de suferit in vreun fel. Nu da Iran cu rachete in tara noastra, nici nu stie ca existam.

INCENDIAR! DANIELA CRUDU, prinsa in fapt! Asta e prea de tot! Noul iubit i-a luat mana si...! Ce a iesit intrece orice imaginatie (FOTO)

Daniela Crudu nu mai este singura! Cruduta si-a gasit in sfarsit alinarea, potrivit ultimelorfotografii postate pe conturile ei de Facebook si de Instagram.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badeaa reactionat acid dupa ce a aflat caAndreea Escaa declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )