Libnet.ro
UNICEF

07:46

Profetie SOCANTA! Mesajul lui ARSENIE BOCA despre APOCALIPSA! Se va intampla in ROMANIA peste cateva zile

B1 B1,
Profetie SOCANTA! Mesajul lui ARSENIE BOCA despre APOCALIPSA! Se va intampla in ROMANIA peste cateva zile

Parintele Arsenie Boca este cunoscut pentru sfaturile si profetiile sale despre destinul Romaniei. intr-una dintre cuvantarile sale el a vorbit despre post. continuă pe B1

CUTREMURATOR: Aceasta este MINUNEA lui Arsenie Boca despre care putini ROMANI stiu(FOTO)

Pe drumul dinspre Sibiu spre Brasov se afla Sambata de Jos, localitate din care turistul poate ajunge la Manastirea Brancoveanu, acolo a fost staret, timp de patru ani, parintele Arsenie Boca, considerat de.

Viata si patimile lui Arsenie Boca. Fostul mitropolit al Ardealului va fi trecut in randul sfintilor. Cum are loc canonizarea

Mitropolia Ardealului a decis oficial ca Arsenie Boca sa devina sfant! inaltii ierarhi vor propune mai apoi dosarul de canonizare Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane. Cum va fi canonizarea si care va fi procesul exact al evenimentului care-l va face sfant pe Arsenie Boca? Arsenie Boca va fi trecut in randul sfintilor Mitropolia Ardealului .

MINUNE la mormantul lui ARSENIE BOCA! Milioane de romani sunt in stare de soc! Ce s-a intamplat cu trupul sfantului

Este oficial: Arsenie Boca va deveni sfant. LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Sinodul Mitropolitan de la Sibiu a decis, joi,.

Sinodul Mitropoliei Ardealului a finalizat dosarul pentru canonizarea Parintelui Arsenie Boca

Sinodul Mitropoliei Ardealului a decis, joi, la Deva, inaintarea propunerii de canonizare a Parintelui Arsenie Boca catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, care urmeaza sa ia o decizie, potrivit Mediafax. Canonizarea Parintelui Arsenie Boca ar insemna o randuiala a Bisericii, care ajunge la bun sfarsit, pentru ca asa cum spuneam si cu alte ocazii, canonizarea unui sfant nu este o chestiune care se intampla dintr-o data, a declarat preotul Gabriel Miricescu, purtatorul de cuvant al Episcopiei Devei si Hunedoarei.

E oficial: Arsenie Boca devine sfant! in acest an se implinesc 30 de ani de la moartea parintelui

Pas important spre canonizarea lui Arsenie Boca. Sinodul Mitropoliei Ardealului a finalizat dosarul si a inaintat propunerea de canonizare catre conducerea Bisericii Ortodoxe Romane care va lua decizia.

Arsenie Boca intra in randul sfintilor. O comisie teologica speciala a aprobat dosarul de canonizare a duhovnicului

Arsenie Boca poate fi trecut in randul sfintilor, a decis comisia teologica infiintata special pentru canonizarea duhovnicului.

Mitropolia Ardealului a decis ca Arsenie Boca sa devina sfant

Sinodul Mitropoliei Ardealului a deci, joi, ca parintele Arsenie Boca sa devina sfant, iar in acest sens va propune dosarul de canonizare Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, potrivit unui comunicat de pr.

E OFICIAL: Arsenie Boca devine SFANT! Sinodul Mitropolitan de la Sibiu a decis CANONIZAREA Parintelui

Este oficial: Arsenie Boca va deveni sfant. LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Sinodul Mitropolitan de la Sibiu a decis, joi,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2923 seconds )