Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC TOTAL la NUNTA ANULUI! a izbucnit in HOHOTE DE PLANS, in biserica! Motivul este ULUITOR, toti invitatii au ramas MASCA (FOTO)

B1 B1,
SOC TOTAL la NUNTA ANULUI! a izbucnit in HOHOTE DE PLANS, in biserica! Motivul este ULUITOR, toti invitatii au ramas MASCA (FOTO)

Si au facut, sambata, cununia religioasa, moment cu o imesa incarcatura emotionala pentru ei, dupa 7 ani de relatie. continuă pe B1

Nunta cu , FOTO. Nasa Cristina Siscanu, din nou extravaganta

Nunta mare in showbiz! Gabrila Cristeas e marita cu . Evenimentul are loc in aceasta dupa-amiaza, pregatirile ultime fiind in toi. Totul trebuie sa fie perfect pentru cununia religioasa a celor doua vedete? Cum au aratat nasii? Primele imagini de la nunta cu Mult asteptatul eveniment este chiar acum in .

Ce se intampla cu Gabi Cristea si inainte de nunta. Totul despre marele eveniment

Gabi Cristea si isi sarbatoresc maine iubirea si isi jura credinta. Cei doi vor ajunge in fata altarului la patru ani de la cununia civila. Gabi si Tavi au tinut sa aiba aproape in aceasta zi speciala doar persoanele apropiate. Nasii cuplului vor fi Cristina Siscanu si Madalin Ionescu.

s-a casatorit religios cu . Imagini cu rochiile de mireasa FOTO

Prezentatoarea TV 44 de ani) si cantaretul 39 de ani) s-au casatorit religios sambata, la mai bine de patru ani de la cununia civila.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )