Libnet.ro
UNICEF

09:45

TERIBIL! Andreea Marin a ajuns la spital: Preventia e cea mai buna cale de a nu ajunge in situatii complicate

B1 B1,
TERIBIL! Andreea Marin a ajuns la spital: Preventia e cea mai buna cale de a nu ajunge in situatii complicate

Andreea Marin a ajuns pe mana medicilor, dar a tinut sa precizeze ca nu este nimic grav si a oferit cateva detalii chiar pe pagina sa de Facebook. continuă pe B1

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: ADEVARUL despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Totusi, putini sunt cei care stiu ca aceasta nu si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in televiziune, ci s-a pregatit in domeniul.

Cine este iubita lui Radu, fiul lui Stefan Banica Jr. Andreea Marin a reactionat imediat cand i-a vazut impreuna

Dupa ce Radu, fiul lui Stefan Banica Jr. , a inceput sa devina tot mai cunoscut si sa se scrie despre el in tabloide, multi s-au intrebat cine este iubita lui. Tanarul a postat recent o imagine cu aceasta pe retelele de socializare, iar printre cei care au reactionat s-a aflat si Andreea Marin. Andreea Marin .

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate, este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a dat detalii, in premiera, despre starea ei de sanatate, marturisind ca va trebui sa suporte o interventie chirurgicala delicata.

Cea mai frumoasa masina decapotabila din Berlin

Doamna E. a fost o cunoscuta profesoara de la Universitate, scriitoare, cea mai respectata traducatoare a timpului ei, printre multe altele. Despre verisoara ei si altii din cunoscuta familie citisem si auzisem inainte sa o cunosc pe dansa. Eu eram student in primul an de facultate, abia ajuns in Bucuresti.

Muntele de Cristal, cea mai spectaculoasa destinatie turistica de care nu ai auzit: unde o gasesti

Majoritatea pasionatilor de destinatii exotice sunt in cautarea urmatoarei destinatii care iti taie respiratia, fara sa stie foarte multi oameni de ea. in aceasta categorie intra Muntele de Cristal. O formatiune montana de inaltime mica din Egipt a ajuns sa fie numita Muntele de Cristal, din cauza cristalelor de dimensiuni generoase pe care le adaposteste.

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

Cum arata acum, la 18 ani, tanara care a fost desemnata cea mai frumoasa fetita din lume la doar sase ani

Thylane Blondeau, tanara care a devenit cunoscuta dupa ce a primit titlul de cea mai frumoasa fetita din lume la varsta de 6 ani, a fost surprinsa in vacanta in St. Barts. Modelul are acum 18 ani.

Poveste tulburatoare. Cea mai frumoasa printesa a Romaniei s-a calugarit. Ce drama a trait fiica Reginei Maria

Principesa Ileana, fiica Reginei Maria si a Regelui Ferdinand, si-a dedicat viata cuvantului lui Dumnezeu. Aceasta a fost infirmiera pentru soldatii raniti in primul si al doilea razboi mondial, a infiintat un centru pentru soldati raniti, iar mai apoi a devenit Maica Alexandria, dupa ce a ales ca la 52 de ani sa se calugareasca.

Romania, cea mai nesigura tara pentru biciclisti si pietoni

Romania este cea mai nesigura tara din Uniunea Europeana pentru pietoni si biciclisti. Zilnic, cel putin un pieton isi pierde viata in trafic, iar la doua zile moare un biciclist. Sunt statistici care se.

Unde se afla romanii cu cea mai mare putere de cumparare:cele mai dezvoltate judete ale tarii HARTA

GfK a realizat studiul anual privind puterea de cumparare in Europa pentru 2018. Rezultatele sunt prezentate grafic sub forma unei harti colorate, unde bluemarin si albastru reprezinta zonele cu cea mai slaba putere de cumparare la nivel national, iar portocaliu si rosu regiunile care stau cel mai bine la acest capitol.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )