Libnet.ro
UNICEF

01:05

PROFI. Anunt foarte important pentru toti clientii, de la retailer-ul roman

B1 B1,
PROFI. Anunt foarte important pentru toti clientii, de la retailer-ul roman

Magazinele Profi formeaza cele mai extins lant al unui retailer roman, pe suprafata tarii noastre. Are aproape 1. 300 de supermarketuri si magazine de proximitate. Kaufland Lidl Carrefour Profi. continuă pe B1

ING, anunt important pentru toti clientii: trebuie sa stii asta daca ai un cont bancar

ING Bank vine cu un anunt important pentru toti clientii care au un cont bancar. Lanseaza un nou serviciu care sigur ii va interesa pe multi. ING Bank e una dintre cele mai importante banci.

Lidl Romania, supriza de proportii pentru toti clientii. Totul pentru cel mai plimbareti clienti

Lidl are o surpriza de proportii pentru toti clientii. Nu e vorba de-o saptamana noua, nici macar nu e vorba de ceva de mancat. E vorba de ceva de purtat, iar reactia clientilor e pe.

Veste buna pentru toti romanii. Salariul minim pe economie s-ar putea dubla. Decizia, la mana CCR

Veste buna pentru toti romanii. Legea care prevede corelarea salariului minim pe economie cu cosul minim pentru un trai decent urmeaza sa fie dezbatuta de Curtea Constitutionala a Romaniei, pe 14 iulie. Daca CCR va da un aviz favorabil, salariul minim pe economie ar putea creste pana la aproape 2. 700 lei net, de la 1. 346 lei cat este in prezent.

Anunt al ministrului de Interne pentru toti soferii: schimbari majore la inmatriculare si radiere

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta schimbari la inmatricularea si radierea masinilor. Teoretic, procedurile vor fi simplificate, anunta oficialul. Ministrul de Interne a anuntat,.

Belgia va introduce carantina obligatorie pentru toti calatorii din zonele de risc UE

Belgia a anuntat miercuri ca va aplica o carantina obligatorie pentru calatorii care sosesc pe teritoriul sau din tarile Uniunii Europene UE) si cele asociate considerate zone de risc pentru coronavirus, pe baza unei liste ce se va reactualiza, care imparte statele de origine in trei grupuri, scrie g4media.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )