Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedetele reactioneaza impotriva violentelor rasiale din Charlottesville, Virginia

ADPM ADPM,
Vedetele reactioneaza impotriva violentelor rasiale din Charlottesville, Virginia

In Charlottesville, Virginia, au avut loc violente stradale starnite de marsul suprematiei rasiale, de reprezentantii neo-nazisti ai extremei dreapta, confruntati de anti-protestatari. Vedetele de la Hollywood au reactionat imediat pe social media. Iata ce au avut de spus. continuă pe ADPM

Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus la mortea a trei persoane

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat in aceasta dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent.

Presedintele Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus sambata noaptea la moartea a trei persoane si ranirea a altor 35

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat duminica dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent, potrivit News. ro.

Unul dintre organizatorii marsului rasist din Charlottesville se declara admirator al Garzii de Fier

Un nationalist din Indiana, aflat in mijlocul demonstratiilor pentru suprematia albilor in Charlottesville, Virginia, a blamat violenta din oras si dar si al departamentului de politie. Ne.

Unul dintre organizatorii marsului rasist din Charlottesville, admirator al Garzii de Fier

Unul dintre liderii protestelor rasiste din Charlottesville, soldate cu trei morti si aproape 40 de raniti, este Matthew Heimbach, figura importanta in extrema dreapta din Statele Unite si un admirator al.

Fiica presedintelui Donald Trump condamna violentele din Charlottesville: Trebuie sa fim o singura tara unita

Ivanka Trump, fiica presedintelui american, Donald Trump, a condamnat, pe Twitter, rasismul, suprematia alba si neonazistii, la o zi dupa ce tatal ei a fost criticat dur pentru ca nu a condamnat direct protestele violente ale nationalistilor albi din Charlottesville .

Trump, criticat pentru lipsa unei reactii critice la adresa gruparilor neo-naziste, adepte ale suprematiei albe, vinovate pentru violentele din Charlottesville

Presedintele Donald Trump, o persoana recunoscuta pentru caracterul sau direct, a adoptat o pozitie evaziva, ne-criticand direct gruparile neo-naziste, adepte ale suprematiei albe, asa numitele grupari alt-right, aflate in centrul protestelor violente din Charlottesville, Virginia.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )