Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai emotionante imagini de la protestele din America

ADPM ADPM,
Cele mai emotionante imagini de la protestele din America

Dupa ce George Floyd a fost ucis de un politist din Minneapolis pe data de 25 mai, America a fost cuprinsa de proteste. Unele pline de violenta, altele incarcate de emotie. Iata aici cateva dintre cele mai emotionante imagini de la protestele din America. continuă pe ADPM

DEZBATERE PUBLICA in tara cu cele mai multe mame minore din UE, parlamentul scoate educatia sexuala din scoli Cat de importante sunt astfel de cursuri: ce spun elevii, parintii si ONG-urile

Romania s-a aflat in ultimii ani pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste mamele adolescente, potrivit datelor Eurostat. Cu toate acestea, educatia sexuala in scolile din Romania nu a fost obligatorie pana acum si mai putin de 10% dintre elevi au beneficiat de astfel de cursuri. in aprilie 2020, printr-o lege aprobata de parlament disciplina devine obligatorie in scoli, o data pe semestru. Acum o saptamana o modificare a legii, care a fost votata de parlament miercuri, inlocuieste educatia sexuala cu cea sanitara si introduce acordul parental pentru astfel de cursuri.

Cele mai batrane paduri seculare din Romania. Relieful le-a aparat pana acum de toporul hotilor

Autoritatile din Dambovita incearca sa tina departe de hotii de lemn singurele paduri virgine din tara, cu arbori vechi de sute de ani. Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat recent ca cele mai batrane paduri seculare se gasesc in judetul Dambovita.

Adolescentii care beau cele mai mari cantitati de alcool din Europa - studiu

Tinerii danezi de 15 ani beau mai des si au cele mai mari probabilitati de a se imbata fata de tinerii din orice alta tara din Europa, potrivit unui nou studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Call of Duty Warzone, afectat de protestele din SUA: anuntul facut acum de Activision

Statele Unite ale Americii se confrunta cu cele mai agresive si de amploare proteste din ultimele decenii, iar din empatie, protestele s-au extins si in alte orase ale lumii. in acest context.

Vedetele cer dreptate pentru George Floyd in timpul protestelor violente din America

America a fost cuprinsa de haos. Proteste violente au loc in mai multe orase din State dupa George Floyd a fost ucis de politia din Minneapolis. Si vedetele se alatura protestatarilor, cerand dreptate pentru acesta! .

Angajati ai Facebook critica decizia lui Mark Zuckerberg de a nu actiona impotriva comentariilor provocatoare ale presedintelui Trump fata de protestele din SUA

Angajati ai Facebook au criticat pe Twitter decizia directorului general al companiei, Mark Zuckerberg, de a nu sanctiona comentariile provocatoare ale presedintelui Donald Trump fata de protestele din SUA, laudand in schimb Twitter pentru ca a luat masuri.

Ela Craciun: Revolta rasiala din America ne da lectia tolerantei in Romania

Ela Craciun a trait pe propria piele problema rasiala din Statele Unite ale Americii. Vedeta obisnuia sa mearga de cel putin doua ori pe an la New York, metropola in care a avut ocazia sa ia si pulsul atitudinii pe care locuitorii o au vizavi de populatia de culoare.

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )