Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vedetele cer dreptate pentru George Floyd in timpul protestelor violente din America

ADPM ADPM,
Vedetele cer dreptate pentru George Floyd in timpul protestelor violente din America

America a fost cuprinsa de haos. Proteste violente au loc in mai multe orase din State dupa George Floyd a fost ucis de politia din Minneapolis. Si vedetele se alatura protestatarilor, cerand dreptate pentru acesta! . continuă pe ADPM

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

Proteste in memoria lui George Floyd si in Germania, si in Marea Britanie. Europenii s-au solidarizat cu americanii si cer justitie pentru moartea barbatului afro-american

Sute de persoane au protestat la Londra si Berlin, duminica, in solidaritate cu demonstratiile din Statele Unite, unde oamenii au iesit pe strazi pentru a reclama moartea lui George Floyd, barbatul afro-american.

Imagini virale: Doua masini de politie intra in multime la New York, in timpul unei manifestatii in memoria lui George Floyd (VIDEO)

Imagini filmate in timpul unor proteste izbucnite la New York, organizate in memoria lui George Floyd, americanul de culoare care a murit dupa ce a fost imobilizat in mod brutal de catre politisti in.

Garda Nationala, mobilizata la Minneapolis. Fratele lui George Floyd cere pedeapsa capitala pentru politistii ucigasi

Aproximativ 500 de membri ai Garzii Nationale au fost desfasurati vineri la Minneapolis, in Minnesota, pentru a restabili calmul in acest oras cuprins de violente dupa moartea lui George Floyd, un afroamerican, in timpul unei arestari in forta, relateaza AFP.

Donald Trump i-a numit prosti pe guvernatori si a cerut ca protestatarii sa fie trimisi la inchisoare 10 ani Tensiuni tot mai mari in SUA, dupa moartea lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump a avut o iesire nervoasa luni, la adresa guvernatorilor, dupa inca o noapte de proteste violente ce au urmat uciderii lui George Floyd in timpul unei interventii a politiei.

Politistul implicat in moartea lui George Floyd la Minneapolis, arestat. Reactia lui Barack Obama

Politistul Derek Chauvin, implicat in moartea lui George Floyd, un afro-american in varsta de 46 de ani, in timpul unei arestari la Minneapolis, in nordul Statelor Unite, a fost arestat, au anuntat vineri autoritatile locale, scrie AFP.

Adevaratul motiv pentru care George Floyd a murit. Ce a dezvaluit autopsia

George Floyd si-a pierdud viata din cauza ca a fost asfixiat dupa o presiune pe gat si spate care a dus la lipsa fluxului de sange catre creier.

Trecutul controversat al lui Derek Chauvin, politistul care-l are pe constiinta pe George Floyd

Derek Chauvin, politistul arestat pentru uciderea lui George Floyd, a fost vizat de 18 plangeri in intreaga sa cariera, care se intinde pe aproape doua decenii, dar acestea au fost puse la sertar.

Lewis Hamilton, despre tacerea Formulei 1, un sport dominat de albi, in cazul mortii lui George Floyd: Nimeni nu misca un deget in industria mea

Sextuplul campion mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, i-a criticat pe colegii lui din Marele Circ, albi in marea majoritate, pentru faptul ca nu iau atitudine fata de uciderea lui George Floyd de catre politisti americani.

Concluziile autopsiei lui George Floyd. De ce a murit, de fapt, afro-americanul agresat de un politist, al carui sfarsit a starnit proteste in toata lumea

Raportul medico-legal al lui autopsia lui George Floyd, afro-americanul a carei moarte provocata de un politist a starnit valuri de proteste violente in SUA, este gata. Protrivit autopsiei, moartea lui Floyd nu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )