Libnet.ro
UNICEF

08:00

Snopp Dogg a publicat un clip video de la protestele din Romania. Filmarea s-a viralizat alaturi de un celebru slogan anti-autoritati

Adevărul Adevărul,
Snopp Dogg a publicat un clip video de la protestele din Romania. Filmarea s-a viralizat alaturi de un celebru slogan anti-autoritati

Rapperul american Snoop Dogg 46 de ani) a publicat o filmare de la protestele din Romania, in care un cetatean loveste violent un jandarm, si a notat in dreptul imaginilor un celebru slogan impotriva fortelor de ordine. Clipul video a devenit viral, fiind vazut in doar 24 de ore de peste 2 milioane de persoane,. continuă pe Adevărul

VIDEO Imaginile publicate de Snoop Dogg de la protestele din Romnia. Clipul a ajuns viral

Celebrul rapper american Snoop Dogg a publicat un clip violent de la protestele din Romania, insotit de un mesaj jignitor la adresa fortelor de ordine.

Serj Tankian, solistul trupei System of a Down, despre protestele din Romania: Vocile voastre au dus la schimbare in trecut si o vor face din nou

Serj Tankian 50 de ani) si-a exprimat pe pagina de Facebook solidaritatea fata de protestele din Romania. La inceputul anului trecut, acesta a distribuit un articol din presa internationala si a felicitat poporul roman.

Cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei. Femeia s-a aruncat din.

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX. Este vorba despre rafinaria Steaua Romana din Campina, care a intrat in insolventa in 2014. Pretul cerut de vanzator pentru rafinarie si pentru.

VIDEO Jurnalist HotNews.ro, lovit de jandarmi la protestele din Piata Victoriei. Am strigat ca sunt ziarist si am ridicat minile deasupra capului. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul, altul mi-a dat un picior n spate

Un ziarist HotNews. ro, Robert Mihailescu, a fost lovit cu pumnii si picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piata Universitatii, dupa ce Jandarmeria a inceput interventia in forta impotriva manifestantilor.

Povestea uneia dintre cele mai tulburatoare imagini de la protestele din Piata Victoriei. Mihai era trt pe asfalt de un jandarm. Mi-am desfacut legatura din spatele scaunului cu rotile si m-am aruncat peste el, protejndu-l

Un moment tulburator a fost surprins in timpul protestelor si violentelor de vineri seara din Piata Victoriei. O femeie in scaunul cu rotile s-a aruncat peste un barbat sa-l protejeze de jandarmii care-l tarau si dadeau cu gaze lacrimogene. Danny Kiss a povestit pentru HotNews experienta brutala prin care a trecut.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

VIDEO Romnii din diaspora, cu lacrimi n ochi la protest: Nu mai suport sa ne conduca prostimea

Mitingul Diasporei organizat in Piata Victoriei a debutat cu violente. S-a ajuns insa la imbranceli, iar fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Multi protestatari sunt veniti de la mii de kilometri departare, din Spania, Belgia, Italia.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatie CRITICA in marile orase din Romania. Ce se intampla in Bucuresti

Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase, cauzata de masinile.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )