Libnet.ro
UNICEF

15:32

BOMBA MOMENTULUI! EA este vedeta care a anuntat ca la 50 de ani este iNSARCINATA

B1 B1,
BOMBA MOMENTULUI! EA este vedeta care a anuntat ca la 50 de ani este iNSARCINATA

Desi s-a retras din televiziune de ani buni si si-a urmat cariera peste hotare, acum una dintre cele mai indragite vedete a dat vestea mult asteptata. Ramona Badescu, caci despre ea este vorba, s-a mutat in. continuă pe B1

Ramona Badescu a anuntat ca va deveni mama la 50 ani. Cum arata vedeta insarcinata

Ramona Badescu a anuntat ca va deveni mama la 50 ani. in acesti doi ani de zile de cand am ales sa ma dedic vietii sentimentale, am trait pentru prima oara in viata mea o iubire intensa, o iubire.

Cine este tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea doua fetite

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost implicat intr-un accident in urma caruia a fost transportat in stare grava la spital. in urma accientului a rezultat decesul unei persoane. Este vorba despre Dany Vicol, un tanar de 24 de ani, care era tatal a doua fetite. Tanarul care a .

Un roman si iubita sa, asasinati in Costa Rica. Cine este barbatul care a fost gasit mort. VIDEO

Un roman si iubita sa au fost asasinati in Costa Rica, in timp ce se aflau in masina pe o strada din centrul orasului Alajuelita. Barbatul avea cazier pentru trafic de droguri, dupa ce incercase sa scoata din tara 20 de kilograme de cocaina, in timp ce tanara era fotomodel. Un roman si iubita sa .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )