Libnet.ro
UNICEF

01:05

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DEZVALUIRI INCENDIARE! RAMONA GABOR, DEZMAT TOTAL iN DUBAI! IRINEL COLUMBEANU A. continuă pe B1

Un cunoscut interpret de muzica populara a incercat sa se sinucida in camera de hotel

Interpretul de muzica populara Anton Achitei a venit la Suceava pentru a inregistra cateva melodii si a incercat sa se sinucida intr-o camera de hotel. Cunoscutul interpret de muzica populara Anton.

Un cunoscut interpret de muzica populara a incercat sa se sinucida in camera de hotel. Artistul a fost diagnosticat cu sindrom depresiv

Interpretul de muzica populara Anton Achitei a venit la Suceava pentru a inregistra cateva melodii si a incercat sa se sinucida intr-o camera de hotel.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu 4.000 de sarmale si muzica populara in Baragan. Programul manifestarilor

Pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, ialomitenii celebreaza 101 ani de la Marea Unire, cu un program festiv din care nu lipsesc momentele solemne, recitalurile in aer liber si masa populara cu bucate calde si gustoase.

Prim-ministrul irakian demisioneaza in urma celei mai sangeroase zi de proteste de pana acum

Prim-ministrul irakian Adel Abdul Mahdi va demisiona, dupa ce mai mult de 40 de oameni au fost ucisi in cea mai sangeroasa zi de pana acum a protestelor anti guvernamentale.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )