Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ramona Badescu a devenit mama pentru prima data la 50 de ani: ce sex are bebelusul

Adevărul Adevărul,
Ramona Badescu a devenit mama pentru prima data la 50 de ani: ce sex are bebelusul

Actrita Ramona Badescu, in varsta de 50 de ani, a adus pe lume primul ei copil. Vedeta a nascut in secret la Roma. continuă pe Adevărul

E OFICIAL! Ramona Badescu A NASCUT in mare secret! A devenit mama, pentru prima data, la 50 de ani. Sexul bebelusului

Ramona Badescu a nascut, in mare secret, un baietel perfect sanatos! Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca abia anuntase ca a ramas insarcinata. Vedeta in varsta de 50 de.

Hunter Biden se apara pentru prima data in fata atacurilor lui Donald Trump

Hunter Biden, fiul fostului vicepresedinte american Joe Biden, si-a aparat duminica pentru prima data activitatea in Ucraina si China, dupa criticile presedintelui Donald Trump, care la randul sau a implicat Casa Alba intr-o ancheta care ar putea duce la destituirea sa, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Prima imagine cu Ramona Badescu dupa ce a nascut. Vedeta de 50 de ani impresioneaza cu silueta pe care o are

Vestea ca Ramona Badescu a ramas insarcinata la 50 de ani a fost socanta pentru multi. Prima imagine cu vedeta dupa ce a nascut. A impresionat cu silueta pe care o are. Prima imagine cu Ramona Basescu dupa ce a nascut Ramona Badescu traieste un vis, caci la 50 de ani si-a indeplinit cea mai .

VIDEO O creatura misterioasa cu 720 de sexe, prezentata pentru prima data publicului la Paris

O gradina zoologica din Paris a prezentat pentru prima data miercuri un organism unicelular misterios, un asa-zis slime viu blob), o creatura galbuie, care arata ca o ciuperca, dar se comporta ca un animal, relateaza Reuters.

Miranda Kerr, mama pentru a treia oara!

Miranda Kerr a devenit pentru a treia oara mamica de baietel. Supermodelul mai are inca doi copii: unul cu celebrul actor Orlando Bloom si unul cu actualul ei sot, Evan Spiegel.

Lidia Buble, gata sa devina mama. Iubita lui Razvan Simion a facut anuntul pe Instagram

Lidia Buble se simte pregatita de aceasta schimbare uriasa si vrea sa devina mama. Nu este pentru prima data cand artista face un asemenea anunt, spre surpriza fanilor sai de pe Instagram. Vestea cea mare a venit de curand din partea vedetei, pe contul sau de pe reteaua sociala. Lidia Buble, gata sa devina mama .

Premiera romaneasca: studioul care furnizeaza continut pentru Netflix

Pe platforma de streaming exista doar cateva productii romanesti. Acum Netflix va avea si primele desene animate create in Romania. Pentru prima data, o serie de animatii produse in.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )